Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:00

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se prosadil


Branky


0

Hosté přijeli s posílenou zálohou o hráče áčka Filipa Gramera a ten byl také hlavním motorem ledečských. Byl u všech čtyřech gólů hostů a zvláště ten čtvrtý byl ukázkou vyšachování obrany domácích

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledečské béčko přijelo jako favorit a roli potvrdilo. Okrouhlici přehrávali v záloze posilou z áčka Filipem Gramerem. Domácí předevšim v první půli přehráli ve všech směrech, ti se v první půli nedostali  pořádně k balonu natož do nějáké šance. Naopak hosté hrozili v podstatě z každého útoku. Na gol se nemuselo čekat dlouho. Ve 14.minutě se po centru z pravé strany prosadil Jaroslav Novotný. Dále se postupě  trefili Holeta, Gramer a podruhé Novotný, když po se výkopu domácího brankaře dostal míč ke Gramerovi, a ten se společně s Novotným přihrávkami na jeden dotek dostal až před brankaře a Novotný dával do prázdné branky. Stav 4:0 po poločase byl zasloužený. 

Ve druhém poločase hosté vlivem dostatečného náskoku polevili a málem z toho bylo ještě drama. Po rohovém kopu se v 68.minutě prosadil Vít Strašil a v 79. minutě v úniku Jan Beránek. Kdyby v 85. minutě Veselý svou střelou neorazítkoval jenom břevno mohlo z toho být eště drama. Nicméně si Ledeč své vedení pohlídala a i přes polevení ve druhém poločase si zaslouženě odvezla 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice B
Obránce Okrouhlice Tomáš Zikmunda: Hosté vyhráli naprosto zaslouženě, hru jsme vyrovnali až když ve druhém poločase polevili.

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Hrající trenér Ledče Jaromír Pospíšil: Rozhodl první poločas, ve kterém byl nejvíc vidět náš nejlepší hráč Filip Gramer, který byl u všech gólů.



Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice B
J. Petr [-] (46. J. Veselý [-] ) - P. Hájek [-] (46. L. Zmek [-] ) , J. Beránek [-] , P. Šulc [-] , J. Švec [-] , P. Šulc [-] (58. J. Zadina [-] ) , V. Strašil [-] , T. Zikmunda [-] , L. Červený [-] , J. Dočkal [-] , M. Strašil [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] , F. Gramer [-] - L. Holeta [-] , O. Martinek [-] (70. M. Turek [-] ) , J. Novotný [-] (59. R. Kuja [-] ) , J. Pospíšil [-] , M. Pajer [-] , L. Hauser [-] , T. Žemlička [-] , P. Stránský [-] , O. Bíza [-]

ŽK: 88. P. Šulc .
Místo: Okrouhlice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: KUBÁT Jiří - ŠŤASTNÝ Jan (N), ŠOTOLA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.