J. Málek 21. (vl.)
1:5
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 13:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaná Víska potvrdila roli favorita a po obratu v druhém poločase zvítězila nad domácím Lubas Klub Sportem


Branky


21. J. Málek (vl.) - 48. J. Málek (p.) , 56. D. Kufr , 62. M. Hýbl , 81. J. Krupička , 84. J. Šlechta
0

Lubas Klub Sport doma přivítal favorita soutěže z Vísky a ten potvrdil své ambice ..............

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Čumpl

Domácí vstupovali do zápasu s jasným záměrem, spoléhat se na kvalitní obranu a hrozit z protiútoků. Mladší celek hostů z Vísky měl po celou dobu prvního poločasu územní i herní převahu. Utkání ovlivnila 10. minuta, kdy si nešťastně zranil kotník hostující Klouda. Nakonec to byl Lubas Klub Sport, který otevřel skóre. Po zisku míče ve středu pole vysunul Cakl do úniku Čumpla, který tečovanou střelou poslal domácí do vedení (v zápise uvedeno jako vlastní gól). Hosté se snažili na nepříznivý vývoj skóre zareagovat ale jejich pokusy většinou končily vedle domácí branky. A tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí tým.

Favorit z Vísky zabral a výsledek utkání otočil

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivněji a po třech minutách hry z pokutového kopu srovnali na 1:1, přesně mířil Jirka Málek. Víska získala sebedůvěru, hru roztahovala do křídel, kde se dokázala prosazovat v soubojích jeden na jednoho. A v 53. minutě mohla opět z pokutového kopu jít do vedení, domácí brankář Krejčí však byl proti a tak se skóre neměnilo. To se změnilo až o tři minuty později, za hosty se prosadil Kufr a Víska vedla 2:1. Když v 62. minutě zvyšoval hostující útočník Hýbl již na 3:1, bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Víska přidala ještě dvě branky do otevřené obrany domácích a stanovila tak konečný výsledek na 5:1. Šťastnými střelci byli střídající Krupička a Šlechta.



Ohlasy k zápasu


Lubas Klub Sport
Lubomír Vavroušek hráč Lubas Klub Sportu: V zápase hráči našeho týmu podali standardní výkon, kterým se prezentovali v posledních utkáních, nicméně soupeř byl minimálně o dvě třídy výše a zcela zaslouženě v utkání zvítězil vysokým rozdílem. Z našeho týmu drželi krok se soupeřem Sobotka a Musil. Pochválil bych celé mužstvo soupeře za 90 minut stálého fotbalového nasazení. Na dálku také přeje Lubas Klub Sport brzké uzdravení zraněnému hráči hostů Kloudovi, kterého odvezla ze hřiště sanitka. I přes vysokou prohru a dvě odpískané penalty v náš neprospěch, bych pochválil rozhodčího Běhounka, který odvedl velmi dobrý výkon.

Sokol Víska
Radek Křivský trenér Vísky: V prvním poločase jsme se nedokázali dostat za obranu domácích, na druhé straně soupeři vyšlo několik brejků a z jednoho skóroval. Po přestávce se nám až nečekaně dobře dařilo přehrávat domácí tým, dostávat se do šancí a výsledek otočit. Pochvalu zaslouží celý tým, za bojovný a zodpovědný výkon.



Sestavy


Lubas Klub Sport
P. Krejčí [-] - M. Sobotka [-] , Z. Neubauer [-] , M. Fiala [-] - D. Cakl [-] (64. K. Vetchý [-] ) , O. Staněk [-] (72. J. Kaňkovský [-] ) , D. Kaňkovský [-] (48. J. Vavroušek [-] ) , R. Čumpl [-] , V. Musil [-] - M. Jokl [-] , J. Vavroušek [-]

Sokol Víska
M. Urbánek [-] - R. Klouda [-] (10. L. Fikar [-] ) , J. Šlechta [-] , R. Grund [-] , D. Čermák [-] - M. Houdek [-] , P. Lacina [-] , L. Málek [-] (72. J. Krupička [-] ) - D. Kufr [-] - M. Hýbl [-] (82. P. Málek [-] ) , J. Málek [-]

ŽK: 35. V. Musil , 47. D. Kaňkovský , 78. J. Vavroušek - 89. D. Čermák .
Hráči zápasu: M. Sobotka .
Místo: Šlapanov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BOHUNĚK Miloslav - VAVROUŠEK Daniel (N), BŘÍZA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.