3:1
(3:0)
51. J. Vavroušek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štocká rezerva si doma vyšlápla na borce z Lubas Klub Sportu


Branky


1. P. Vodička , 30. J. Fic , 32. M. Kubík - 51. J. Vavroušek (p.)
0

Do Štoků přijeli borci z LKS a střetli se z místním B týmem ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se zásluhou Vodičky prosadili již v první minutě

První poločas začal pro domácí ideálně a již v 1. minutě vstřelili úvodní branku. Střelou z hranice velkého vápna se prosadil Vodička. Poté měli dvě zajímavé šance hosté ale ani jednou se jim nepodařilo trefit branku domácích. Zápas pak pokračoval územní převahou domácích, kteří po půl hodině hry dvěmi slepenými góly korunovali svoji převahu. Mezi střelce se zapsali Fic a Kubík. V závěru poločasu ještě domácí Brož nastřelil břevno.

V druhé půli si to domácí pohlídali

Druhý poločas začali domácí znovu aktivně ale své šance nevyužili. A tak uhodilo na druhé straně a hosté snížili brankou z pokutového kopu, úspěšným exekutorem byl Jakub Vavroušek. Poté se hosté pokusili o nátlak ale výsledkem byla neurovnaná hra mezi šestnáctkami, ze kterých vyčnívalo několik šancí domácích po rychlých útocích do otevřené obrany hostů. Domácí od 61. minuty dohrávali o deseti bez vyloučeného Brože, jenž byl po zbytečném faulu a druhé žluté kartě vyloučen. Hosté si do konce utkání vytvořili pár závarů v pokutovém území ale bez zakončení. Největší šancí byl nepodařený centr mířící do horního rohu domácí branky ale brankář Kubát výborným zásahem gólu zabránil. Skóre se už do konce zápasu nezměnilo a tak si domácí připsali cenou výhru 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky B
Tomáš Kubát vedoucí Štoky B: Hned v úvodu jsme vstřelili rychlou branku a podle toho se utkání odvíjelo. Hosté to v druhé půli zkoušeli zdramatizovat ale vážnější šance si nevypracovali. Chválím Dáňu a Vodičku.




Sestavy


TJ Sokol Štoky B
T. Kubát [-] - D. Šprla [-] , J. Fic [-] , J. Holík [-] , P. Vodička [-] , M. Kubík [-] (65. M. Lakatoš [-] ) , P. Ambrož [-] , T. Gleixner [-] (84. J. Matějka [-] ) , M. Dáňa [-] , P. Bulant [-] , J. Brož [-]

Lubas Klub Sport
P. Krejčí [-] - M. Sobotka [-] , M. Fiala [-] , Z. Neubauer [-] (1. D. Kaňkovský [-] ) - D. Cakl [-] , J. Šimek [-] , R. Šerý [-] (46. J. Kaňkovský [-] ) , R. Čumpl [-] , V. Musil [-] - J. Vavroušek [-] , M. Jokl [-]

ŽK: 33. P. Bulant , 34. D. Šprla , 51. J. Brož , 76. M. Dáňa , 81. P. Ambrož - 19. D. Kaňkovský , 43. M. Sobotka , 68. V. Musil . ČK: 61. J. Brož .
Hráči zápasu: M. Dáňa , P. Vodička .
Místo: Štoky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘÍŽ Ivo - VAŠÁK Radek (N), VAVROUŠEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.