0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

4.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný zápas nakonec rozhodl jen jeden gól


Branky


1

Utkání mezi Radošovicemi a Mirošovicemi, mělo být v celku jednoznačným zápasem. Průběh zápasu tomu napovídal, skóre na světelné tabuli však dlouho ne. Hosty nakonec spasil gól ze standartní situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývání zakleté branky

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří hráli většinu poločasu s balónem u nohy. Vytvořili si spoustu šancí ale v jejich koncovce chyběla špetka štěstí. Domácí se snažili hrozit spíše z protiútoků, ale žádná větší šance nepřišla. Poněkud nezáživný poločas tak skončil 0:0.

Hosty zachránil Slobodskyi

Druhý poločas byl odrazem toho prvního. Hosté si vytvářeli postupný tlak a ohrožovali branku soupeře, ale gól dát zkrátka nemohli. To změnil až v 65. minutě útočník hostů Serhii Slobodskyi, který se prosadil po standartní situaci. V závěru zápasu se domácí už na nic nezmohli a nezachránil je ani fakt velice mladého kádru. Zápas tak skončil nejtěsnějším výsledkem 0:1. Naprosto zasloužené tři body pro Mirošovice, které se tak vyhouply do čela tabulky. Naopak trápící se Radošovice jsou až na místě 9.



Ohlasy k zápasu



Mirošovice
Jan Kumsta, místopředseda: Šli jsme si celý zápas za vítězstvím, které jsme ztvrdili sice později než jsme chtěli, ale přece. Mladý tým domácích, který má před sebou slibnou budoucnost se v závěru nezmohl vůbec na nic. Vezeme si tak domů zasloužené tři body.



Sestavy


Radošovice
J. Novotný [-] - J. Hruštinec [-] (79. J. Štolc [-] ) , K. Schneider [-] (59. D. Závodný [-] ) , J. Pánek [-] (51. J. Straka [-] ) , A. Heneš [-] - A. Meztek [-] , D. Mergl [-] , P. Dolejší [-] - Š. Strejček [-] (70. M. Novotný [-] ) , T. Jírů [-] , P. Giogas [-]

Mirošovice
J. Šimek [-] - P. Tomášek [-] , K. Tomek [-] (84. T. Čížek [-] ) , J. Šmíd [-] , J. Hemelík [-] - O. Klíma [-] , F. Hňup [-] , R. Tur [-] - S. Slobodskyi [-] , M. Procházka [-] - O. Paul [-]

ŽK: 32. A. Heneš , 36. A. Meztek , 59. K. Schneider - 14. J. Hemelík , 37. P. Tomášek , 71. R. Tur , 76. S. Slobodskyi .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BÍLEK Alexandr - DUCHEK Josef, KUMSTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.