4:2
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Praha - východ | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladá krev nestačila na zkušené borce z Hrusic


Branky


10. D. Janovský , 14. T. Lang , 37. T. Lang , 45. D. Janovský - 12. A. Simandl , 80. O. Al
3

Utkání Hrusic proti Kunicím vypadalo trichu jinak než ukazuje skóre. Hra to byla vyrovnaná, ale fotbal se hraje na góly, a těch dali více domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva dvougóloví střelci

Zápas byl od začátku velmi otevřený. Oba týmy se snažily aktivně útočit, což se podepsalo na počtu střel a gólů. Hosté chtěli hrát kombinační fotbal, což se jim sice dařilo, na druhou stranu vznikaly mezírky v obraně, které dokázali hráči Hrusic využít. Poprvé se to povedlo v 10. minutě Danieli Jandovskému, který tak otevřel skóre zápasu. Už o dvě minutky později dokázali odpovědět hosté, když po hezké kombinaci vyrovnal Antonín Simandl. Rychlý spád utkání pokračoval ve 14. minutě, kdy poslal domácí do vedení Maximilian Lang. Po třech gólech za šest minut se hra trochu uklidnila. Oba týmy stále hrály velmi aktivně a kombinačně ale dalšího gólu jsme se dočkali až ve 37. minutě. Vstřelil ho opět Maximilian Lang a poslal svůj tým do vedení 3:1. Domácí, kteří byli při chuti stihli i čtvrtý gól. Dal ho Daniel Jandovský v nastaveném čase prvního poločasu a poslal svůj tým do pohodového vedení 4.1.

 

Mladý Patrik Urban nepřipustil drama a dovedl svůj tým k vítězství

Ve druhém poločase, i vzhledem k nepříznivému skóre, hráli hosté stále velmi dobře. Měli mnoho sil a spoustu mladíků v sestavě i na lavičce. Mnohdy byli i lepší než domácí celek. Všechny jejich střely a šance ale dokázal perfektně zlikvidovat brankář domácích Patrik Urban. Jedinou střelu, kterou pustil za svá záda vypálil v 80. minutě Sami Al Obaid ale to už bylo příliš pozdě. Domácí tak uhájili na svém hřišti tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrusice
David Zoubek, předseda: Kunice, soupeř, který je vyhlášený svojí líhní mladých fotbalistů a dává jim šanci. Zápas měl úplně jiný ráz. Nemuseli jsme dobývat hráz 10-ti hráčů. Kunice od začátku chtěli hrát kombinační fotbal, a tak se nám otvíraly okénka v obraně, které jsem tentokrát dokázali využít. Druhý poločas nás skvěle podržel brankář Urban, a tak jsme se mohli radovat z vítězství.

TJ Kunice B
Štěpán Kment, trenér: Hrusice patří k nejlepším týmům OP, ale my chodíme vyhrát každé utkání užít si to. Proto jsme hráli stejným stylem jaký trénujeme. Žádná totální defenzíva nebo jiné antifotbalové prvky. Herně jsme byli Hrusickým minimálně vyrovnaným soupeřem. Kluci hráli skvěle, dobře kombinovali, vytvářeli si střelecké příležitosti a šance. Bohužel jsme inkasovali z nákopu za obranu. Zakrátko se nám po parádní akci zakončené nestárnoucím Tondou Simandlem podařilo vyrovnat a vypadalo to na zápletku. Hrusice ale mají 3 rozdílové hráče, po jejichž ose jsme do poločasu třikrát inkasovali a vypadalo to, že je po zápase. Průběh prvního poločasu neodpovídal skóre. Ve druhém poločase jsme Hrusice přehráli, měli několik gólových šancí a nakonec jsme i branku vstřelili. Bohužel už nebyl čas na srovnání výsledku. Oceňuji kvalitu Hrusic, ale zápasu by slušela remíza a kluci by si jí za svůj výkon a maximální nasazení zasloužili. Vidět sedmačtyřicetiletého Marka Urxe válet na stoperu a 40+ Tondu Simandla a Martina Dolejše v záloze bylo inspirativní. Obranu dirigoval šestnáctiletý Dan Moravec z branky, oba krajní beci hráli výborně, záloha skvělá na míči i v kombinaci a v útoku perfektně pracovali bratři Obaidové. Jediné, co nám chybělo, bylo dostupování po ztrátě míče a klid v koncovce. Výsledek a zejména výkon v celém zápase ukazuje, že jdeme správnou cestou a příště už konečně utrhneme nějaké body!



Sestavy


TJ Sokol Hrusice
P. Urban [-] - J. Makovec [-] , T. Lang [-] , D. Janovský [-] , J. Urban [-] (58. P. Bajkai [-] ) , M. Kratochvíl [-] (46. M. Lada [-] ) , F. Blecha [-] , V. Pazdera [-] (46. J. Řehák [-] ) , A. Petrouš [-] , M. Schiffler [-] , Z. Mlčák [-] (68. D. Novák [-] )

TJ Kunice B
D. Moravec [-] - T. Dvořák [-] , V. Růžička [-] , M. Urx [-] - J. Zaal [-] , O. Fayda [-] (73. P. Luňák [-] ) , M. Dolejš [-] , A. Simandl [-] - O. Al [-] (80. O. Lutovský [-] ) , O. Al [-] (86. Š. Machač [-] ) - O. Gottwald [-]

ŽK: 33. F. Blecha , 47. M. Lada , 87. M. Schiffler - 26. O. Gottwald , 50. O. Al , 61. M. Urx , 90. J. Zaal .
Počet diváků: 76.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza