Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 17:00

4.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Jeviněves po roce zvítězil


Branky


0

S nula body na kontě a s hrozivým skóre 4:17 nakráčeli fotbalisté Jeviněvse do zápasu proti béčku Dolan. Stále chyběl Pavel Macák, jehož zlobí bolavá záda, z minulého zápasu zraněný Rozsypal, „lichý“ a tedy absentující týden měl Martin Schoř, na druhou stranu po dvou letech se vrátil Honza Šelicha a potvrdil svou kvalitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se odehrávala na trávníku věc nevídaná – domácí Jeviněves hosty z Dolan přehrávala, tlačila se do útoku a vytvářela si šance. Po těch prvních, neproměněných, se už už leckomu začala do hlavy vkrádat myšlenka, že opět domácí dojedou na zahozené šance. Pak ale jeviněvský Lafata, alias Jirka Kokšál, v koncovce zachoval chladnou hlavu a tváří v tvář hostujícímu brankáři nezaváhal. Když pak přidal hlavou před poločasem druhou branku, dostalo se na kopačky domácích i potřebné uklidnění.

 

A proti hostujícím hráčům, jež poměrně šetřili pohybem, si začali troufat i domácí mladíci. Dvakrát se přes půlku hřiště až do koncovky prodral Patrik Daňhel, na konci poločasu pak i Radek Petřík, žel ve všech případech zvolili špatné zakončení. Hosté však také dokázali zahrozit, zejména rychlý Saidl, který několikrát přesprintoval domácí zadáky, ale do ideální pozice se nedostal a zakončení tam nemělo gólové parametry. Nejblíže k brance byli hosté po střele z trestného kopu, která orazítkovala pravou tyč branky domácích.

 

Začátek druhé půle začali hosté náporem, několikrát jim k tomu pomohli hrubkami i domácí zadáci, ale ani z nadějných pozic nedokázali vstřelit branku. V 60. a poté znovu v 70. minutě se premiérově v dresu Jeviněvse trefil Tomáš Novák, stejně tak jako Ivan Savchuk a Honza Šelicha, a tak si domácí nakonec po roce mohli vychutnal pocit vítězství – 6:0.

 

Reportáž z utkání zaslal Jaroslav Kysela, děkujeme.



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Tovara [-] , R. Jeřábek [-] , R. Petřík [-] , J. Kokšal [-] , T. Novák [-] , T. Navrátil [-] , D. Velický [-] , L. Kosman [-] , P. Duchoslav [-] , P. Daňhel [-]

TJ Sokol Dolany B
J. Kopecký [-] - J. Fečo [-] - P. Holouš [-] , K. Žlab [-] , T. Košťál [-] , D. Novák [-] , M. Tichý [-] , M. Halík [-] , J. Bartůněk [-] , J. Švancara [-] , L. Marek [-]

ŽK: 55. J. Šelicha - 20. K. Žlab , 22. T. Košťál .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠMÍD Josef - KYSELA Jaroslav (N), KINDL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.