0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Město stále čeká na vítězství


Branky


0

Dolní Město se ani ve čtvrtém zápase nedočkalo vítězství. Doma prohrálo s Hněvkovicemi, které mu tak vrátly vysokou jarní porážku 6:0. Domácí zatím jen dvakrát remizovali a dvakrát prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Venc v bráně čaroval

První větší šanci měli domácí, když v 18. minutě hlavička Vaňkáta jen těsně minula branku. Pak několik přímočarých akcí předvedli hosté, ale jejich šance pochytal brankář Venc. Postupně na něm ztroskotali J. Šťastný, M. Pajer a Fanta. 

… a opět úřadoval Venc

Začátek druhého poločasu se vyplnilo rčení: Nedáš, dostane. Nejprve Vaňkát nastřelil břevno a poté už se skóre měnilo, ale na druhé straně. Milan Geher přihrál Ondřeji Šťastnému a hněvkovický kapitán přeloboval domácího brankáře – 0:1. Venc pak předvedl v 65. Minutě další parádní zákrok. Fanta tvrdě vystřelil a Venc jeho střelu reflexivně vyrazil. V 70. minutě  zabránili jasnému gólu, když vykopávali míč z brankové čáry. Následný protiútok domácích měl také gólové parametry, ale brankou neskončil. Konec si hosté pohlídali a Milan Geher ještě přidal pojistku.



Ohlasy k zápasu


TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda D. Města: „Měli jsme víc ze hry, ale já jsem nedal šanci a na začátku druhé mě vychytalo břevno. U obou týmů se blýskli gólmani.“

TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí mužstva Hněvkovic: „My jsme od nich dostali na jaře 6:0, tak jsme ti chtěli napravit. Hráli jsme zodpovědněji z obrany. Za domácí čaroval brankář Venc. Po změně stran jsme hráli trpělivě a čekali na využití. Když jsme dali první branku, tak jsme se uklidnili a kontrolovali hru. Předvedli jsme velmi dobrý taktický výkon. Navíc jako vždy pískal velmi dobře rozhodčí Vojtíšek.“



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - P. Vaňkát [-] , L. Doležal [-] , A. Vápeník [-] , P. Kvanka [-] - J. Bártl [-] , T. Chlád [-] (79. J. Sklenář [-] ) , O. Pojezdný [-] , J. Vaňha [-] - A. Dvořák [-] , D. Švanda [-]

TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - P. Rajdl [-] (16. Z. Rajdl [-] ) , M. Pajer [-] , J. Šťastný [-] , O. Šťastný [-] - T. Geher [-] , M. Geher [-] , M. Fanta [-] , P. Veleta [-] - M. Nulíček [-] (82. J. Těšínský [-] ) , T. Chyba [-] (41. J. Chyba [-] )

ŽK: 89. P. Kvanka - 52. M. Geher .
Hráči zápasu: J. Šťastný , M. Pajer .
Místo: Dolní Město. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.