0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvkovice se po pěti kolech pyšní druhým místem


Branky


0

Hněvkovice chtěli v domácím utkání proti týmu, který se netají ambicemi na postup, potvrdit dobrý vstup do sezony. A to se jim díky bodu s Keřkovem povedlo. Momentálně se hřejí na druhém místě. Zato hosté příliš s bodem spokojení nejsou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Keřkov neukázal hru týmu, který chce postoupit

V prvním poločase si hosté kromě dvou závarů a jedné střely z přímého kopu nevytvořili žádnou šanci. Hněvkovičtí byli v tomto směru nebezpečnější. Aktivní dorostenec Kupec po necelé půl hodince hry selhal ve své největší šanci. Několik slibných střel měl i Jiří Šťastný, ale tu zůstaly nevyužity. Šlo se tedy do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté přidali, domácí byli pod tlakem

Úvod druhého poločasu jednoznačně patřil Keřkovu. Domácí se v první čtvrt hodince v podstatě jen bránili. Dvě velké šance měl Zvolánek a další příležitosti odvracela obrana. Po necelé půl hodince se domácí vzpamatovali a hru vyrovnali a spoléhali na brejky. Obě mužstva hrála srdnatě a moc místa na kombinaci na hřišti nebylo. Závěr se musel nezávislému fanouškovi líbit. V 80. minutě nastřelil krásnou střelou Jiří Šťastný tyč. Z protiútoku zahrozili hosté, ale Peroutka svůj tým podržel. V poslední minutě se dostal po vlastní akci do příležitosti Milan Geher, ale jeho střela z vápna mířila do připraveného brankáře Keřkova.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí mužstva Hněvkovic: „V prvním poločase na mě hosté nepůsobili dojmem týmu, kterých chce postoupit. Od druhého poločasu proti nám nastoupilo jiné mužstvo. Byli běhavější a nedali nám tolik prostoru na prosazení. S bodem jsme nakonec spokojení. Myslím si, že remíza je zasloužená. Akorát bylo v utkání zbytečně moc emocí u některých hráčů obou mužstev.“

TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek, hráč Keřkova: „První poločas byl vyrovnaný, ale více ze hry měli domácí. My jsme neměli skoro nic. Ve druhém poločase jsme hráli z kopce a soupeře jsme zatlačili. Já jsem na noze měl šanci, ale nedal jsem. Napodobil mě i Barák. My remízu bereme jako ztrátu, za druhý poločas bychom si tři body zasloužili.“



Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - P. Veleta [-] , M. Pajer [-] , J. Šťastný [-] , O. Šťastný [-] - M. Geher [-] , T. Chyba [-] (58. P. Končel [-] ) , M. Nulíček [-] , T. Geher [-] - T. Pajer [-] , J. Kupec [-] (73. J. Chyba [-] )

TJ Sativa Keřkov
O. Uhlíř [-] - D. Wasserbauer [-] , M. Dubský [-] , P. Pavlík [-] , Z. Zadina [-] - M. Sobotka [-] , M. Zvolánek [-] , M. Pavlík [-] (64. J. Šuška [-] ) , P. Šrámek [-] - A. Kunc [-] , J. Svoboda [-]

Hráči zápasu: M. Pajer , M. Nulíček - A. Kunc .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Beránek Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.