Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní město stále čeká na vítězství


Branky


0

Domácím se podařilo po třech zápasech naplno bodovat. A rovnou si diváci přišli na své, viděli sedm branek. Dolní Město naopak stále zůstává bez zisku třech bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Venc přiznal inkasovanou branku

Domácím se povedl vstup do zápasu. Už ve 2. minutě odcentroval Benc přesně na hlavu Beneše a ten poslal nechytatelně domácí do vedení – 1:0. V 18. minutě Šejstal vybídl kolmicí do úniku Beneše a ten podruhé prostřelil hostujícího brankáře - 2:0. Hosté se ale nevzdali a díky chybám v domácí rozehrávce se několikrát dostali do slibných pozic. Jejich zakončení však bylo nepřesné, nebo míč končil v Enderleho rukavicích. Ve 30. minutě už hosté prohrávali o tři branky, když se o břevno prosadil hlavou Benc – 3:0. Tento gól sudí nejprve nezaregistroval, ale po protestech domácích si šel situaci probrat s hostujícím brankářem a ten gól sportovně přiznal. Těsně před přestávkou padly ještě dvě branky, po jedné na každé straně. Nejprve se ve 43. minutě prosadil domácí „mozek“ Šejstal – 4:0. Hned o minutu později se na hranici ofsajdu ocitl před Enderlem hostující Krupička a zaznamenal první úspěch hostů – 4:1.

Po přísné penaltě se zápas dohrával

Ve 49. minutě hosté utkání zdramatizovali, když se po rohu za skrumáže prosadil Krupička – 2:4. Hosté poté několikrát zahrozili, ale spolehlivě chytajícího Enderleho už nepřekonali. Naopak domácí utkání rozhodli v 57. minutě, když po přísné penaltě na Šejstala završil hattrick domácí kanonýr Beneš – 5:2. Po této brance se už zápas více méně dohrával.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice B
David Drahoš, trenér Věžnic B: „Snažili jsme se hrát od obrany kombinačně, ale vytvořili jsme tam spoustu chyb, které hosté naštěstí nevyužili. My jsme naopak byli dnes opravdu produktivní. Dobře zahrál střed zálohy Šejstal s Vlachem a zachytal nám Enderle. A vypadá to, že se nám konečně rozstřílel Beneš.“

TJ Rebel Dolní Město
Pavel Vaňkát, předseda D. Města: „Hra byla vyrovnaná, ale soupeř měl větší tah na bránu. Naše šance končily slabými střelami za hranicí vápna. Soupeř uměl lépe zatlačit. Nám se sice podařilo snížit na rozdíl dvou branek, ale soupeř měl pak penaltu a bylo hotovo.“



Sestavy


SK Věžnice B
J. Enderle [-] - V. Vlach [-] , T. Benc [-] , V. Brukner [-] , J. Adamec [-] - P. Beneš [-] (83. Š. Smutný [-] ) , J. Novák [-] , M. Chalupník [-] , M. Šejstal [-] (66. M. Štohanzl [-] ) - J. Chvátal [-] (46. J. Klíma [-] ) , V. Kunc [-]

TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - P. Vaňkát [-] , L. Doležal [-] , A. Vápeník [-] , P. Kvanka [-] - J. Krupička [-] (79. J. Bednář [-] ) , V. Vodrážka [-] (79. J. Sklenář [-] ) , O. Pojezdný [-] , D. Jaroš [-] - D. Švanda [-] , P. Jaroš [-] (79. F. Venc [-] )

ŽK: 66. V. Kunc , 79. J. Adamec - 64. L. Venc , 72. L. Doležal , 81. P. Jaroš .
Hráči zápasu: P. Beneš - D. Švanda .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Odvářka Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.