Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř zase střílela ostrými


Branky


0

Vedoucí celek tabulky v úvodu sezony své soupeře kosí jako trávu. Tentokrát si doma vyšlápla na Havlíčkovu Borovou. Té dala sedmičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byla Borová důstojným soupeřem

První půle byla vyrovnaná a nevypadalo to na výprask. Více šancí sice měli domácí, ale hosté jim stačili. Do kabin se nakonec odcházelo s dvoubrankovým náskokem domácích. Ve 25. minutě se na šestnáctce uvolnil Tůma a jeho tečovaná střela zamířila pod břevno – 1:0. O tři minutky později zvyšoval náskok Češík, který zakončil kombinační akci domácích – 2:0.

Chotěboři stačilo osmnáct minut na pět branek

Do třetí branky dokázal ještě soupeř držet s domácími kroky, ale poté už odpadl. V 72. Minutě započal kanonádu Šimon, který se trefil hlavou po rohu Tůmy – 3:0. Za další dvě minuty utekl Martaus po křídle a předložil balon střídajícímu Doležalovi a ten se nemýlo – 4:0. S odstupem dalších tří minut už to bylo o pět branek. Za obranou našel míč Chlad a s přehledem zakončil – 5:0. V 80. minutě přišla penalta po faulu na tůma. Tu pak proměnil Cicvárek – 6:0. V 88. minutě zakončil střelbu Martaus, který zakončil sólo Doležala – 7:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř C
Miroslav Ledvinka, trenér Chotěboř C: „Do stavu 2:0 byla Borová důstojný soupeře, ale po třetí brance odpadli. Mohli jsme ještě minimálně sedmkrát skórovat.“

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
David Frühbauer, hráč H. Borové B: „První poločas byl více vyrovnaný. Soupeř měl více šancí, jsou to přeci jen mladí, běhaví kluci. Dostali jsme takové dva smolné góly. Jenže po změně stran se nám zranil Karel Šmíd a od té doby to s námi šlo od deseti k pěti. Musím říct, že to mohlo skončit i větším rozdílem, ale pomohl nám Lupták. Ten pochytal ještě dalších minimálně sedm branek.“



Sestavy


FC Chotěboř C
P. Chalupa [-] - R. Smutný [-] , M. Málek [-] , J. Cicvárek [-] , O. Šimon [-] - J. Hajšman [-] (46. A. Doležal [-] ) , M. Čapek [-] , A. Turek [-] (62. P. Chlad [-] ) , F. Tůma [-] - F. Janda [-] (65. F. Martaus [-] ) , P. Češík [-]

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Š. Lupták [-] - K. Šmíd [-] (62. M. Štefáček [-] ) , D. Frühbauer [-] , M. Havlíček [-] , A. Hošák [-] - V. Novotný [-] , K. Tonar [-] , M. Sobotka [-] , L. Béna [-] (80. J. Vavroušek [-] ) - R. Šrámek [-] , M. Zvolánek [-] (71. J. Ondráček [-] )

ŽK: 24. J. Cicvárek - 44. Š. Lupták , 79. M. Havlíček .
Hráči zápasu: F. Tůma , M. Čapek - Š. Lupták .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ondráček Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.