Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř stále jede a drtí soupeře


Branky


0

Hosté se do soupeře zakousli hned od začátku, ale střelnici si udělali v Pohledu na fotbalovém hřišti až ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nedali šance a tak byla remíza

V první půlce zápasu domácí drželi s rozjetým soupeřem vcelku krok, hlavně co se týče skóre, protože hosté ještě několik šancí zahodili. Do vedení nejprve šel Pohled, když se prosadil Jirásek – 1:0. Jenže vedení jim moc dlouho nevydrželo, o čtyři minuty později napřáhl ze šestnáctky Benák a vyražený balon dorazil do sítě Lébl 1:1. A tak poločas skončil.

Navýšilo se skóre

Po návratu z kabin se měnilo skóre hned po třech minutách. Prosadil se stejný hráč, který brankou zakončil první půli. Lébl se nejlépe zorientoval v šestnáctce po rohu Benáka – 1:2. V 56. minutě se prosadil nejzkušenější hráč Chotěboře Michal Čapek, který si naskočil na roh Benáka a hlavou navýšil skóre – 1:3. V 64. minutě se utekl domácí obraně Češík, trefil tyč, ale balon se odrazil do pole a stejný hráč si ho dorazil sám do sítě – 1:4. Výsledek završil zase Češík, který opět zužitkoval brejkovou situaci – 1:5.



Ohlasy k zápasu



FC Chotěboř C
Miroslav Ledvinka, trenér Chotěboře C: „Jsme spokojení, sice jsme ještě v první půli neproměnili několik šancí. Zatím se vezeme na vítězné vlně. Ani nemusíme krotit euforii, sestava se nám střídá, takže v pohodě. My s kolegou říkáme, že hrajeme ještě o dvanáct bodů na záchranu. Takže až je uhrajeme, tak budeme zachráněný. (smích)“



Sestavy


TJ Sokol Pohled B
M. Langpaul [-] - J. Eis [-] , J. Hejkal [-] , M. Sobotka [-] , L. Šikner [-] - M. Doležal [-] , P. Jirásek [-] , M. Horáček [-] , M. Švec [-] - J. Hospodka [-] , M. Kročil [-] (46. J. Moučka [-] )

FC Chotěboř C
A. Buršík [-] - R. Smutný [-] , J. Haltúf [-] , J. Cicvárek [-] , J. Mudruňka [-] - P. Češík [-] , F. Kroutil [-] , M. Čapek [-] , J. Lébl [-] (69. P. Klimeš [-] ) - A. Doležal [-] (79. . Pelikán [-] ) , L. Benák [-]

ŽK: 75. M. Horáček - 71. J. Cicvárek .
Místo: Pohled. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bohuněk Miloslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.