Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice potvrdily špatné venkovní výsledky


Branky


0

Věžnice jsou venku poloviční a to potvrdily i na hřišti Hněvkovic, kde téměř nic nepředvedli a dostali bůra. A mohou za něj být rádi, domácí ještě neproměnili několik slibných příležitostí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první gól se čekalo pouhé tři minuty

Hned ve 3. minutě šli do vedení domácí, na roh Ondřeje Šťastného si naskočil Michal Pajer a hlavou otevřel skóre - 1:0. Hosté nebyli příliš nebezpeční, ale Hněvkovičtí se nedokázali nějak více prosadit. Ve 20. minutě se octil tváří v tvář brankáři Veleta, ale selhal. O sedm minut později, se už ale mohli domácí radovat. Osmnáctiletý dorostenec Kupec se poprvé trefil mezi dospělými. Hlavou zužitkoval centr Ondřeje Šťastného – 2:0. V závěru první půle mohli hosté korigovat vývoj utkání, ale ze závaru před domácí brankou zamířili pouze do tyče.

Rychlá branka přišla i po změně stran

Třetí zásah přišel hned po pěti minutách druhé půle. Bratrskou souhru Šťastných začal Jan, který přihrál bratrovi Ondřejovi a ten zblízka neváhal – 3:0. Když se dvakrát sám netrefil Milan Geher, tak si v 57. minutě připsal roli asistenta. Po jeho centru se hlavou prosadil Veleta – 4:0. Završení střeleckého odpoledne měl na starost v 68. minutě Ondřej Šťastný, který napřáhl levačkou a mířil do šibenice – 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí mužstva Hněvkovice: „Hosté ukázali, že venku hraje úplně jiné mužstvo. Byli takoví odevzdaní. Na konci první půle akorát nastřelili tyčku, jinak nic. Naopak naše skóre ještě mohlo narůst. Musím říct, že to byl zatím letošní nejslabší soupeř. Samozřejmě při vší úctě k hostům.“




Sestavy


TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - P. Veleta [-] , M. Pajer [-] , J. Šťastný [-] , O. Šťastný [-] - T. Geher [-] , T. Chyba [-] (46. P. Končel [-] ) , M. Nulíček [-] , M. Geher [-] - T. Pajer [-] , J. Kupec [-] (71. J. Chyba [-] )

SK Věžnice B
J. Enderle [-] - V. Vlach [-] (75. Š. Smutný [-] ) , T. Benc [-] , V. Brukner [-] , J. Adamec [-] - J. Klíma [-] , P. Beneš [-] , M. Chalupník [-] , J. Novák [-] - J. Kocourek [-] , A. Dvořák [-]

ŽK: 44. M. Peroutka - 44. J. Adamec .
Místo: Hněvkovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.