2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Taktika České Bělé vyšla


Branky


0

Vedoucí celek tabulky zatím neztratil ani bod, ale Česká Bělá předvedla výborný taktický výkon a ukradl soupeř dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sporná penalta

Domácí do Bělé od začátku zakousli a ta se ze začátku za půlku moc nedostávala. Ovšem obrana hostů fungovala spolehlivě a žádná velká šance zpočátku nebyla. Pak chotěbořské tlak trochu zeslábl a Vladimír Pleskač se tak mohl dostat do šance a trefil tyč. Poté přišla velmi zvláštní penalta, která ovšem nebyla. Benák ji po půlhodině hry proměnil – 1:0. Na konci poločasu si Česká Bělá vytvořila velkou šanci po pěkné akci Radka Klementa, ale Petr Rakušan branku ze sedmy metrů přestřelil.

Bělá obrala soupeře o body minutu před koncem

I ve druhém poločase se hrál poměrně vyrovnaný fotbal a i šancí se urodilo podobné množství na obou stranách. Za hosty se po chybě obránce dostal do obrovské šance Martin Klimeš, bohužel branku těsně minul. Přesto se nám podařilo vyrovnat, když z přímého kopu z těžkého úhlu z pravé strany nachytal domácího brankáře na švestkách Luboš Sobotka – 1:1. Gól vlil hostům energii do žil a v následujících minutách byli lepším mužstvem. Do šance se dral Marek Pleskač, ale brankář Chotěboře byl u míče dřív. Přesto šli domácí znovu do vedení, když po jejich rohovém kopu nešťastně hlavičkoval Tomáš Polreich. Jeho hlavičku ještě náš brankář vyrazil, ale míč pohotově hlavou vrátil do sítě Lébl – 2:1. Poté Česká Bělá hru otevřela a to byla šance pro mladé útočníky Chotěboře. Ovšem své šance neproměnili. Když už se zdálo, že je o výsledku rozhodnuto, vyrobil obránce Chotěboře hrubku a namazal míč Markovi Pleskačovi, který minutu před koncem po kličce brankáři rozhodl o dělbě bodů – 2:2.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř C
Miroslav Ledvinka, trenér Chotěboře C: „Bylo to tragické, hráli jsme špatně. Neměli jsme formu. Už jsme si mysleli, že to půjde samo. Bělá chytře kouskovala hru, takže nás nenechali moc hrát.“

FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „Je to pro nás zlatý bodík. Dvakrát jsme prohrávali. Chotěboř je šikovná, ta postoupí, o tom nemůže být pochyb. Zasloužila by si to. My jsme je zaskočili. My jsme na ně zahráli dobře takticky, fotbal s nimi hrát nemůžeme. Musím kluky pochválit za to, že bojovali. Na jejich hřišti bude těžko někde brát body.“



Sestavy


FC Chotěboř C
A. Buršík [-] - M. Málek [-] , J. Cicvárek [-] (54. R. Smutný [-] ) , M. Čapek [-] , R. Fiala [-] - A. Turek [-] , P. Češík [-] , J. Ondráček [-] (54. J. Haltúf [-] ) , P. Chlad [-] - L. Benák [-] , A. Doležal [-] (72. J. Lébl [-] )

FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , L. Sobotka [-] , T. Pohlreich [-] - V. Pleskač [-] , M. Pleskač [-] , R. Klement [-] , M. Klimeš [-] - P. Rakušan [-] (82. V. Brožek [-] ) , Z. Benc [-] (63. P. Benc [-] )

ŽK: 60. J. Haltúf - 68. M. Klimeš .
Hráči zápasu: J. Lébl - L. Sobotka .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bohuněk Miloslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.