2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

9.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlapanov se soupeři přiblížil


Branky


0

Rozdíl obou soupeřů byl před zápasem pětibodový. Ovšem domácí ho vítězstvím snížili na pouhé dva body. Hněvkovice si i přes porážku udržely druhé místo, jen jejich náskok před svými soupeři se ztenčil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před půlí přišli domácí o Vávrlu

Začátek byl trochu opatrný. Hosté měli více ze hry a byli hodně nebezpeční. Žádnou ze svých akcí však do konce nedotáhly. Hrálo se převážně od vápna k vápnu a žádný z týmu si nedokázal vypracovat vyloženou šanci. Ve 31. minutě poslal dlouhý výkop domácí gólman a Podrázský šel sám na branku, ale neproměnil. O chvíli později zahrávali domácí trestný kop a míč se dostal až k Schafferhansovi. Ten dal branku, ale byl odmáván a odpískán ofsajd. Hosté stále hrozili, ale obrana domácích byla v pozoru a do vážnější šance je nepouštěla. Když už došlo ke střele, byl domácí brankář vždy na místě. Ve 44. minutě přidržel hostující obránce Schafferhanse a po druhé žluté viděl i červenou. V první půlce byly hosté o něco lepším týmem, ale největší šanci ke skórování měli domácí.

I v deseti se hosté nevzdávali

Hosté hráli v deseti, ale nevzdávali se a byli důstojným soupeřem domácím. Ti měli více prostoru a klidu na hru. To se ukázalo už ve 49. minutě, když Turenič poslal míč doleva na Schafferhance. Ten udělal obránci zpětnou kličku. Jeho střelu ještě gólman hostí vyrazil, ale na dorážku Podrázského už neměl nárok - 1:0. V 55. minutě poslal Dobrovolný pěknou křižnou přihrávku na Podrázského. Proti němu vyběhl gólman, ale šlapanovský útočník se ani podruhé nemýlil - 2:0. Domácí pak polevili a hosté hru na chvíli vyrovnali. Dokonce i zazlobili a po jedné akci se dostali do zakončení. Domácí brankář vyrážel střelu Jiřího Šťastného na břevno. Hosté pak sice měli období, kdy domácí přehrávali, ale dobře hrající obrana domácích je k ničemu nepustila. V 75. minutě se po nepovedené střele Tureniče míč dostal k volnému Schafferhansovi, ale slabou střelu gólman hostí chytil. O dvě minuty později se na levé straně uvolnil Schafferhans. Jeho střela překonala i brankáře, ale toho zastoupil obránce a míč vyhlavičkoval z prázdné branky. V další šanci byl Šimek, ale levačkou mířil těsně vedle. Pak si ještě obránce Hněvkovic v obranném zákroku trefil břevno vlastní branky. Vcelku vyrovnané utkání tak skončilo výhrou domácích, kteří se dvakrát dokázali prosadit. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér Šlapanova: „První poločas byl téměř vyrovnaný, hosté měli trochu více ze hry a několik náznaků šancí, ale nedotáhli je do zdárného konce. My měli velkou šanci, kterou Podrázský neproměnil, a pak jsme dali branku, ale pro sporný ofsajd nebyla uznaná. Jestli byl ofsajd nevím, nedokáži to posoudit. Pak přišlo ve 44. minutě vyloučení hostujícího hráče a to asi rozhodlo. Ve druhé půlce jsme tak měli více místa a času na hru a na začátku jsme dali dvě pěkné branky. Měli jsme i další šance, ale nedali jsme je. Hosté se ani v deseti nevzdávali a byli důstojným soupeřem a potrápili nás.“

TJ Sokol Hněvkovice
Zdeněk Rajdl, vedoucí mužstva Hněvkovic: „V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepší. Vypracovali jsme si deset rohů a několik náznaků šancí. Domácí hrozili jen z brejků, měli jen jeden nebezpečný. Dali gól z trestňáku, ale neplatil kvůli ofsajdu. Pro nás byl problém, že byl vyloučený dorostenec, takže nám to do karet moc nehrálo. Po změně stran jsme nezachytili začátek a během chvilky jsme dostali dvě branky. My jsme podle mě byli fotbalovější a soupeř byl nebezpečnější v koncovce. Spíš bych to viděl na remízu.“



Sestavy


TJ Jiskra Šlapanov
P. Dobrovolný [-] - P. Dobrovlný [-] , Z. Vacek [-] , M. Drahoš [-] , M. Švajka [-] - D. Šimek [-] , R. Schafferhans [-] , A. Turenič [-] (88. J. Hrenic [-] ) , R. Pustina [-] - R. Podrázký [-] , M. Průša [-] (67. R. Zych [-] )

TJ Sokol Hněvkovice
M. Peroutka [-] - M. Pajer [-] , P. Veleta [-] (86. J. Těšínský [-] ) , M. Geher [-] (88. Z. Rajdl [-] ) , M. Nulíček [-] - J. Chyba [-] (57. M. Pipek [-] ) , T. Pajer [-] , J. Šťastný [-] , O. Šťastný [-] - J. Vávrla [-] , T. Geher [-]

ŽK: 62. A. Turenič , 73. M. Drahoš , 84. R. Schafferhans - 22. T. Geher , 25. J. Vávrla , 48. M. Geher , 75. M. Pipek , 86. M. Pajer . ČK: 45. J. Vávrla .
Místo: Šlapanov. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Neuvirth Jakub - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.