Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládl po penaltách Pavlíkov


13

První těžší prověrkou si prošly favorizované celky celé soutěže, když na pavlíkovském pažitu změřily vzájemně své síly. Hostující celek po drtivé výhře nad Chrášťany byl v ideálním rozpoložení a chystal se Pavlíkov zaskočit. Domácí ale také hrají v pohodě a v zápase kola chtěli bodovat. Body se nakonec dělaly, ten plusový zůstal doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do kabiny

Když šlágr kola, tak s kvalitními rozhodčími, tak to má být! Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří si vytvářeli herní převahu. Střelecké pokusy Lukáše a Ondřeje Polcara byly nepřesné, stejně jako zakončení Kindla a Ikrényiho ml., které nenašlo prostor Kratochvílovy svatyně. Čistá se prezentovala bojovným fotbalem, ale do výraznějších příležitostí se nedostávala. Skóre se měnilo ve 21. minutě. Jiroušek prošel přes bránícího hráče do vápna, naservíroval na úroveň penalty Kindlovi a ten se nemýlil - 1:0.

 

O pět minut později bylo vyrovnáno. Domácí chybovali ve středu hřiště a Čistá získala výhodu slibného přímáku. Míč si postavil Havlíček a překonal špatně postaveného Turečka - 1:1. Uběhla půl hodina hry a po chvilce se hosté radovali znovu! Po dlouhém míči za obranu prohrál jeden z domácích osobní souboj, míč se dostal k Dušičkovi a čistecký kanonýr ukázal, že dokáže být ve správný čas na správném místě a chybu soupeře potrestat - 1:2.

 

Čistá pokračovala v důrazném fotbale a dá se říci, že z každé vytvořené větší příležitosti svého soupeře potrestala, což je ve šlágru kola obrovské plus. Už to vypadalo, že se do kabin půjde za jednogólového vedení hostí, ale Pavlíkovští byli za svou snahu odměnění gólem do kabiny. Po závaru na hranici vápna míč vyplaval k domácí sedmičce a Ikrényi ml. ukázal, že má skvělou kopací techniku, když kulatý nesmysl napálil křížnou střelou o břevno za bezmocného Kratochvíla - 2:2.

Pavlíkov v početní nevýhodě

Do druhého poločasu tak byl zápas zcela otevřený. Pavlíkov držel míč více na svých kopačkách a dobýval soupeřovo území. Čistá se ale nedala a se svým sokem srdnatě bojovala. Hosté se dostávali do zajímavých příležitostí, ale jejich koncovka mohla být daleko přesnější. Důležitý moment zajímavého utkání nastal v 62. minutě, kdy svedl minisouboj Koc s Havlíčkem. Domácí hráč neunesl tíhu okamžiku, ohnal se po protihráči a bezmocně sledoval vytasení červené karty z ruky velezkušeného sudího Flimmela. Pavlíkov tak čekala půl hodina v početní nevýhodě.

 

I v deseti se ale domácí hráči semkli, na nic nečekali, nedali Čisté prostor se nadechnout a urvali vedení na svou stranu. Individuální akcí se blýskl Kindl, který z pravé strany načechral míč na hlavu Jirouška, který v nebránitelném náběhu udeřil hlavou - 3:2. Parádní akce, které tleskalo početné publikum domácího celku. Nutno podotknout, že i Čistá měla solidní fanouškovskou základnu, která si přeci jen ještě jednou zakřičela gól.

 

Běžela 80. minuta, kdy se po autovém vhazování špatně odrazil míč Erbenovi, toho dohrál Bedenk a balonu se chopil Dušička, který na úrovni penalty prostřelil Turečka - 3:3. Pavlíkov nebyl v početní nevýhodě horším týmem, ale svého zbytečného vyloučení přeci jen nakonec litoval. Ze šlágru kola ale neodešel poražený, naopak, po penaltové loterii si připsal plusový bod, který může hrát v soutěži velkou roli. Čistá za svůj bojovný výkon bere pouze bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek: Do naší první branky jsme byli lepším týmem a měli jsme převahu. Poté jsme ale chybovali a z přímého kopu soupeř srovnal. O pár minut později šla dokonce Čistá do vedení, ale nám se po pěkné brance podařilo do kabiny srovnat. Po hodině hry uviděl červenou kartu Koc a dohrávali jsme v deseti. I přes početní nevýhodu jsme ale rychle udeřili a v oslabení jsme nebyli horším týmem. Čistá hrála bojovným stylem hry a deset minut před koncem dokázala vyrovnat. Penalty skončily v náš prospěch. V zápase nás srážely vlastní chyby a tři branky jsme si dali de facto sami. Musím poděkovat a smeknout pomyslný klobouk před všemi přítomnými fanoušky, a to z obou táborů, kteří na našem svatostánku vytvořili fantastickou atmosféru a utkání dodali skvělý náboj. Přes dvě stovky diváků je skvělé číslo, které dokazuje kvalitu fotbalu, kterou předvádějí oba kluby.

TJ Čistá
Aleš Votroubek: Do zápasu vkročili rozhodně lépe domácí, kteří nás prvních dvacet minut téměř nepustili k míči. Což se promítlo v první brance, která bohužel padla naší vlastní chybou. Rychle jsme ale srovnali a přidali další branku. Do šaten jsme však stav neudrželi a domácí pěknou střelou srovnali. Třicet minut druhého poločasu jsme měli možnost hrát proti deseti, avšak domácí v početní nevýhodě nepolevili a dali další branku. Na to jsme deset minut před koncem odpověděli a přišel penaltový rozstřel, který dopadl lépe pro domácí. Chtěl bych poděkovat všem divákům a našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit a vůbec nebylo znát, že jich je tam méně. Obě strany nám vytvořily skvělou atmosféru a myslím, že v tomto utkání jim ani ze strany týmů nic nechybělo.



Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - A. Bureš [-] , J. Koc [-] , O. Vávra [-] , L. Polcar [-] , D. Řezáč [-] (15. J. Erben [-] ) - P. Chytrý [-] , O. Polcar [-] (72. F. Podhorský [-] ) , P. Ikrényi [-] - T. Kindl [-] , J. Jiroušek [-] (72. T. Macák [-] )

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Schuh [-] , J. Votroubek [-] (90. M. Fidler [-] ) , D. Stárek [-] (65. M. Plincner [-] ) , A. Votroubek [-] (70. A. Lauber [-] ) , D. Denk [-] , S. Tesař [-] , O. Dušička [-] , L. Havlíček [-] , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-]

ŽK: 62. L. Havlíček . ČK: 62. J. Koc .
Hráči zápasu: T. Kindl , J. Jiroušek - L. Havlíček , O. Dušička .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Flimmel Milan - VÁŇA Josef, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Ve šlágru kola Pavlíkov potvrdí svoji formu a postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů

Zde je další zápas o první místo v tabulce. Oba celky střílejí v každém zápase velký počet branek,ale zde bude rozhodovat jediný gól a ten podle mě vstřelí čistá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích