P. Barthel 31. (p.)
P. Barthel 35.
V. Zuska 88.
3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 13:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zuska ukradl Oráčovu premiérový bod


Branky


31. P. Barthel (p.) , 35. P. Barthel , 88. V. Zuska - 55. R. Vachtl , 76. A. Katona
17

První letošní body mohl získat Oráčov v Kolešovicích. Domácí šli do poločasového dvougólového vedení, ale ve druhém dějství sklapla Csaplárova past a ještě pár minut před koncem to vypadalo na dělbu bodů. Dobrý výkon hostujícího celku ale zhatil pěknou střelou Zuska, který rozhodl v posledních minutách o vítězi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly

V prvním poločase se dočkali příchozí diváci úvodní branky až po půl hodině hry, kdy se z pokutového kopu prosadil Barthel. Stejný hráč o pár minut později skóre navýšil. Kolešovice dokázaly dvougólové vedení udržet až do poločasu - 2:0.

 

Drama rozlouskl Zuska

Oráčov do druhé půle udělal hned tři změny a na hřišti to bylo znát. V 55. minutě se dočkal kontaktní branky, když se z rohového kopu prosadil R. Vachtl starší. Na hostujících hráčích byla vidět chuť se porvat o první letošní body. A taky že k ním bylo blízko. Oráčov byl aktivní a po pěkné střele A. Katony bylo srovnáno. Na obou týmech bylo patrné, že chtějí zvítězit. Svůj chtíč nakonec naplnili domácí, když pár minut před koncem zakončil brejk krásnou střelou Zuska a rozhodl o vítězi - 3:2.



Ohlasy k zápasu



SK Oráčov
Jakub Svatoň, záložník: První půli jsme prohráli o dva góly. Druhý poločas se po prostřídání týmu naše hra zvedla a myslím si, že jsme byli lepší než domácí. Po kontaktním gólu jsme se dostali do hry a vytvářeli si šance. Po příchodu Jirky Čecha, který háže snad nejdelší auty na okrese, se z jednoho takového zrodila gólová šance. Nám se podařilo vyrovnat pěkným gólem. Poté byla hra mírně vyhrocená a bylo jen otázkou, kdo dá rozhodující gól. Byli jsme více na míči, řekl bych, že jsme byli i aktivnější, ale domácím se pár minut před koncem povedlo utéct po pěkném zakončení Zusky vyhrát. Škoda, z naší strany to byl zatím nejlépe odehraný zápas v sezóně, měly to být body.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
P. Hrubý [-] - M. Štícha [-] , J. Daniš [-] , J. Herink [-] (72. L. Suchánek [-] ) , P. Barthel [-] , J. Kovář [-] , J. Sýkora [-] , V. Zuska [-] , D. Polánek [-] (61. T. Rychtařík [-] ) , O. Cílek [-] , D. Čech [-]

SK Oráčov
D. Kadeřábek [-] (46. A. Katona [-] ) - L. Zamba [-] (46. J. Mayer [-] ) , L. Šnobl [-] , P. Katona [-] , M. Zelenka [-] (76. P. Rubáš [-] ) , S. Vachtl [-] , M. Horvát [-] , J. Svatoň [-] (68. J. Čech [-] ) , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-] (46. R. Vachtl [-] ) , R. Vachtl [-]

ŽK: 89. P. Barthel - 15. M. Richtr , 83. S. Vachtl .
Hráči zápasu: V. Zuska , P. Barthel - A. Katona , R. Vachtl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TÝČE Jiří - RIDZOŇ Ondřej (N), PAULUS Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích