Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 13:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vítězná série Kroučové pokračuje v Petrohradu


Branky


17

Fotbalisté Kroučové jsou na vítězné vlně, kterou chtěli protáhnout ve vzdáleném Petrohradu. Na vedení domácích zareagovali gólem do šatny a srovnali. Petrohrad zaspal vstup do druhé půle a po hodině hry musel dotahovat dvougólové manko. Kontaktní branka přišla pozdě, vyrovnávací gól se domácím nepodařilo vsítit, a tak všechny body odevzdali soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Od začátku zápasu byli aktivnější hosté, kteří hrozili především z výkonu Husáka. Ten šance připravoval a i se do nich sám dostával, ale útočné snažení Kroučové k brance nevedlo. Domácí byli efektivnější. V 19. minutě se odražený míč dostal k Nováčkovi a ten mířil přesně - 1:0. Hosté stále drželi více míč, ale kombinace se jim příliš nevedla. Už se zdálo, že první poločas skončí vedením domácího týmu, ale Kroučová udeřila gólem do šatny. Pohlot vyslal dlouhý míč na Husáka, ten naservíroval Kováčikovi a jeho zakončení bylo přesné - 1:1.

Petrohradu chyběl gól

Druhá polovina přinesla podobný obraz hry. A také rychlý gól. Domácí zachybovali v rozehrávce, kterou hosté úspěšně napadali a výsledkem byla pěkná střela Janka, která skončila v síti - 1:2. Uběhla hodina hry a z velké vzdálenosti si všiml vysunutého brankáře Škuthan, a tak mu poslal daleký pozdrav v podobě gólového přehození - 1:3. Petrohrad ale nesložil zbraně a zavelel k útočnému tažení. Hosté hráli na brejky, ze kterých ale nic nevytěžili. Domácí se dočkali až v 85. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Halámek a vykřesal tak naději - 2:3. Kýženou vyrovnávací branku ale domácí nevsítili, a tak body putovaly do Kroučové.

 

Galerie od Jany Malecké.

 

Zdroj: oficiální facebookové stránky TJ Sokol Kroučová, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



Sokol Kroučová
Ondřej Bechynský, obránce: Vyrovnaný zápas, ve kterém se Petrohrad dostal do vedení. Naše mužstvo dokázalo naštěstí do poločasu vyrovnat a ve druhém poločase odskočit dvěma góly. Bojovným výkonem jsme udrželi vítězství a vezeme domu důležité tři body.



Sestavy


Sokol Petrohrad
F. Rüther [-] - R. Worzischek [-] - P. Nováček [-] , L. Halámek [-] - L. Jambor [-] (77. D. Kunc [-] ) - D. Učík [-] , M. Ibl [-] , D. Halámek [-] , M. Šiška [-] , R. Neliba [-] , D. Bláha [-] (75. Z. Sajfrt [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - V. Malecký [-] , J. Husák [-] (46. A. Eisenstein [-] ) , R. Janek [-] , J. Škuthan [-] , D. Čapek [-] (75. M. Řehoř [-] ) , J. Rais [-] , J. Pohlot [-] , J. Kováčik [-] , P. Linc [-] , O. Bechynský [-] (63. J. Svatek [-] )

ŽK: 62. P. Nováček - 89. V. Malecký .
Hráči zápasu: J. Kováčik , J. Rais .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - DEMETER Martin, MAJER Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích