J. Karas 20.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chrášťany jen těsně padly doma s Janovem


Branky


16

Vzájemné souboje Chrášťan s Janovem vždy stojí za to. Nejinak tomu bylo i teď, kdy Slavoj přivítal Sokol na své půdě. Zajímavé utkání nakonec skončilo těsným vítězstvím hostujícího celku. Domácí mohli litovat neproměněných šancí, body byly blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez vítěze

V duelu domácího Slavoje s hostujícím Sokolem se čekalo na úvodní branku do 20. minuty. Erben poslal do úniku Karase a ten bodlem prostřelil Dohnala - 1:0. Domácí mohli své vedení navýšit, ale Loula zpoza vápna svou příležitost nevyužil. Na druhé straně se po Lincově centru ocitl v šanci Kail, ale jeho hlavička gólová nebyla. Po půl hodině hry bylo vyrovnáno. P. Bradáč napřáhl ze střední vzdálenosti a hrálo se od nuly - 1:1.

 

Rozhodl gól v závěru

Janov na Chrášťany příliš neumí a bylo jen otázkou, co přinese druhý poločas. Domácí po minulém týdnu dali tým dohromady a měli velmi blízko k bodovému zisku. Výhodu domácího prostředí ale ke své smůle nevyužili. Běžela poslední desetiminutovka a Konvalinka odmítl dělbu bodů - 1:2. Janov do konce utkání své vedení udržel a mohl se radovat z těsného a důležitého vítězství.

 

Galerie od Kateřiny Jaššové.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Tento zápas byl vyloženě remízový. Hosté měli více času balón na kopačkách, ale co se týče šancí, tak to bylo dost vyrovnané a rozhodl gól až v samotném závěru. Z našeho pohledu je to škoda, ale po minulém týdnu je super, že jsme se sešli a dokázali odehrát slušný zápas.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Proti Chrášťanům se nám nikdy nedařilo a asi nikdy dařit nebude, ale tři body jsou naše a to je důležité. Bohužel se nám ke konci zápasu zranili tři hráči, tak přeji a doufám v brzké uzdravení.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - J. Šutera [-] , D. Kořínek [-] , F. Sladkovský [-] , D. Kříž [-] , J. Karas [-] , R. Kozák [-] , D. Dvořák [-] , K. Loula [-] , V. Erben [-] , Z. Hubáček [-]

Sokol Janov
P. Dohnal [-] - J. Kloub [-] , P. Bradáč [-] , M. Amler [-] (80. A. Šiler [-] ) , V. Kinter [-] - J. Linc [-] (55. L. Ilberg [-] ) , J. Kail [-] (46. F. Houda [-] ) , J. Bečirovič [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] - J. Kučera [-]

ŽK: 60. J. Karas , 76. K. Loula , 88. R. Čecho - 10. R. Konvalinka , 67. J. Kučera , 83. J. Bečirovič .
Hráči zápasu: J. Šutera - J. Kučera .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, RÉDL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů