Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pavlíkovské tažení pokračuje vítězstvím se Sýkořicí


Branky


16

Dosud stoprocentní Pavlíkov přivítal na svém hřišti Sýkořici. Nevyzpytatelný Sokol chtěl favorita utkání potrápit a obrat ho o body, ale to by musel přidat. Domácí šli po přežité gólovce soupeře do dvougólového vedení, které ve druhém poločase navýšili a připsali si tak další plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení

Úvod zápasu nabídl obrovskou šanci Sýkořice po velké chybě domácích, ale Tureček svůj tým podržel. Po přežité gólovce si vzal slovo Pavlíkov. V 11. minutě se prosadil po centru Koc - 1:0. O pět minut později znovu centr do vápna a tentokrát udeřil Jiroušek - 2:0. Domácím přinesly dva góly klid na kopačky a v proměňování šancí byly v porovnání se soupeřem ti produktivnější. Do druhého poločasu si tak přenesli slibný náskok.

Csaplárova past nezklapla

Ve druhé půli Pavlíkov již dominoval. Sýkořice si solidní výkon z úvodního dějství do toho druhého nepřenesla a mohla toho jedině litovat. Po pár minutách se přesnou střelou prosadil Čech - 3:0. Třetí branka přinesla definitivní klid. Příchozí fanoušci, především ti domácí, chtěli vidět další góly svého SKP, ale na ty si museli počkat. Dokonce museli v 77. minutě s hořkostí překousnout branku Livia, který připustil možné drama - 3:1.

 

To se ale nekonalo. Definitivní pohřbení teoretické šance na vyrovnání zařídil o dvě minuty později Kindl - 4:1. V poslední desetiminutovce potěšil pavlíkovskou arénu Ikrényi st. - 5:1. Na gól velezkušeného fotbalového mazáka navázal posledním zápisem tohoto utkání Chytrý - 6:1. V gólovém závěru se domácím velice dařilo a zcela zaslouženě se mohli těšit z dalšího zisku všech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Petr Ikrényi ml., záložník: Naše hra byla o dost lepší než minulý týden. Začali jsme s respektem k soupeři, protože jsme nevěděli, co čekat. Také nás hned na začátku po chybě výborně podržel brankář a poté jsme vstřelili dva góly a uklidnili se. Nadále jsme měli zápas ve své režii.

Sokol Sýkořice
Jan Bureš, záložník: V první půli byl zápas vcelku vyrovnaný. Co se týče gólových šancí, my jsme své neproměnili a soupeř bohužel ano. Ve druhé půli už měli Pavlíkovští více ze hry, přidali další góly a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Pavlíkov
P. Tureček [-] - L. Polcar [-] , A. Bureš [-] , J. Koc [-] (64. T. Kindl [-] ) - P. Ikrényi [-] , P. Chytrý [-] - J. Jiroušek [-] (71. F. Podhorský [-] ) , P. Čech st. [-] - O. Vávra [-] (77. L. Bureš [-] ) , O. Polcar [-] (77. P. Ikrényi [-] ) , D. Řezáč [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Ondráček [-] , F. Bulva [-] (46. M. Vančura [-] ) , N. Serban [-] (60. P. Hynek [-] ) , V. Hříbal [-] (77. M. Hříbal [-] ) , -. Liviu [-] , M. Jansa [-] (60. L. Karas [-] ) , Z. Klíč [-] , J. Bureš [-] (77. F. Krejčík [-] ) , J. Sklenička [-] , M. Šnobl [-]

ŽK: 51. J. Jiroušek - 32. -. Liviu , 60. M. Jansa , 66. M. Vančura .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BENEŠ Adam - ČERVENÝ Jan, TÝČE Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích