Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 13:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dušička řádil, Oráčov si odvezl dvanáctigólovou nadílku


16

Čistá je ve formě a dosud stoprocentní. Naopak Oráčov můžeme hledat na druhé straně tabulky bez bodu. O favoritovi zápasu tak nebyl pochyb. Domácí nepřipustili žádné překvapení a svého soupeře doslova rozstříleli! Střelecký koncert táhl pětigólový Dušička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující sedmiminutovka

Vstup do utkání měla Čistá pomalejší než by si sama přála. Domácí se přizpůsobili hře svého soupeře, ale postupem času získávali převahu a diktovali tempo hry. Rychlými třemi góly A. Votroubka, Dušičky a Bedenka během sedmi minut zadělali na velmi luxusní náskok. Bedenk se trefil ještě jednou a kdo by čekal, že bude Oráčov odevzdaný a poločas jen tak dokope, ten se mýlil. O minutu později se trefil teprve patnáctiletý Vachtl, který stanovil konečné poločasové skóre - 4:1.

Gólová show

Druhý poločas byl úplně o něčem jiném. Na hřišti byl pouze jeden tým, kterým byla Čistá. Co domácím v prvním poločase vázlo, to nyní vycházelo na výbornou. Během šesti minut se trefil J. Votroubek, na kterého navázal dvěma góly Dušička. Hattrick nejlepšího střelce soutěže byl na světě. Čistá v poslední půl hodině utkání dokázala vsítit ještě pět branek a Rubáš v brance hostí si spolu se svými spoluhráči mohli po konečném hvizdu sudího oddychnout, že je jejich trápení u konce - 12:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Čistá
Aleš Votroubek, útočník: První poločas nebyl pro diváky moc koukatelný. Přizpůsobili jsme se hře hostů a hra byla pomalá. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme zahrát to, co umíme. To se povedlo. Osm branek ve druhém poločase to dosvědčuje.




Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - P. Kašpar [-] , D. Stárek [-] (59. R. Wittmann [-] ) , L. Milan [-] , A. Votroubek [-] (54. A. Lauber [-] ) , D. Denk [-] , J. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , P. Schuh [-] , P. Bedenk [-] , R. Votroubek [-]

SK Oráčov
P. Rubáš [-] - L. Zamba [-] , J. Mayer [-] , P. Katona [-] , R. Vachtl [-] , S. Vachtl [-] , M. Horvát [-] , J. Svatoň [-] (46. A. Aarons [-] ) , J. Kougl [-] (66. L. Šnobl [-] ) , P. Sejpka [-] , M. Richtr [-]

ŽK: 38. L. Milan .
Hráči zápasu: P. Schuh , O. Dušička , P. Bedenk , J. Votroubek .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - GEBOUSKÝ František (N), SIEGEL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích