3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidovská rezerva sehrála se Senomaty vyrovnanou partii


Branky


18. M. Dvořák , 48. M. Havel , 55. M. Petrů - 26. D. Moroz , 74. D. Moroz , 81. D. Moroz
8

B-tým Zavidova přivítal na svém hřišti Berany ze Senomat. Oba celky chtěly urvat ze zápasu maximum, což se projevilo od úvodní minuty. Vyrovnaný zápas nabídl dva vyrovnané poločasy, ve kterých daly oba celky stejně gólů, a tak se šlo do penalt. Loterii zvládli lépe hosté, kteří se díky hattricku Moroze mohou těšit z plusového bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Od první minuty se hrálo velmi vyrovnané utkání. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Hosté se snažili kombinovat a hledat dlouhými pasy za obranu rychlého Vávru. Domácí měli podobnou taktiku. Zejména Dvořák a D. Štiller hledali zkušeného Havla st., který měl držet míč na útočné polovině. Z jedné takové situace vyústila první branka. D. Štiller našel Havla st., ten sklepl na Petrů a ten kolmicí vyslal Dvořáka k samostatnému nájezdu - 1:0.

 

I Senomaty ale ze své taktiky vsítily. Moroz dostal míč za obranu a překonal M. Štillera - 1:1. Domácím tak vedení vydrželo pouze pár minut. Ale mohli si ho vzít zpátky, a to po Dvořákově pasu na Havla st., kterého skvěle vychytal Hornof. Senomaty byly nebezpečné a do akcí posílaly zejména Vávru s Morozem. Zavidovská defenziva ale fungovala kompaktně a hostující rychlíky často vystavovala do ofsajdu.

Hattrick Moroze

Stejně jako v prvním, tak i ve druhém poločase se snažily oba týmy zvrátit zápas na svou stranu. O krok blíže ke svému cíli byli domácí. Dvořák byl faulovaný před hranicí hostující šestnáctky a přímý kop si na sebe vzal Havel ml. Zavidovský mladík ukázal, že zdělil fotbalový um po svém otci a vymetl šibenici - 2:1. Berani chtěli vyrovnat, ale měli problémy se prosadit přes dobře fungující zavidovskou obranu. Naopak v zadních řadách hostí pak vznikaly okénka, kterých rezerva využívala.

 

Po jednom z brejků přenesl míč Havel ml. přes celou šíři na Skoupého, který se prosadil přes bránícího hráče a krásnou střelou trefil spojnici. Míč se ale odrazil k Petrů, který dotlačil míč do sítě - 3:1. A byl to znovu Skoupý, který zadělal soupeři na problémy. Přesným pasem našel Havla st., ale ani tentokrát nebyl Hornof z jeho kopačky překonán. A ani další šance neskončila gólem. Aktivní Skoupý se znovu opřel do míče, ale tentokrát jeho pokus zastavila tyč.

 

Nedáš - dostaneš. Toto fotbalové pořekadlo se potvrdilo, když po kolmici za obranu překonal Moroz nadvakrát M. Štillera - 3:2. Senomaty šly za vyrovnáním a jejich snaha se vyplatila. Zavidov odolával tlaku svého soupeře a zkoušel navýšit vedení z brejkových situací. To se ale nekonalo. V 81. minutě přišlo zaváhání Petrů v rozehrávce, následné podklouznutí Vanického, čehož využil Moroz a zkompletoval svůj hattrick - 3:3. Utkání došlo až do penalt, ve kterých získaly plusový bod Senomaty.

 



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Petrů [-] , M. Dvořák [-] (77. J. Hvězda [-] ) , M. Skoupý [-] (77. J. Kraus [-] ) , P. Šíma [-] , M. Havel [-] , R. Vanický [-] , D. Štiller [-] (55. D. Devera [-] ) , E. Pšenička [-] (37. M. Zuda [-] ) , M. Havel [-] , J. Jelínek [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Kodeš [-] , R. Trešl [-] , D. Moroz [-] , M. Sailer [-] , J. Vávra [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , M. Hudák [-] , T. Pichner [-] (79. J. Vodrážka [-] )

ŽK: 52. R. Vanický - 77. M. Hudák .
Hráči zápasu: M. Dvořák , M. Skoupý - D. Moroz .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - HOLÍK Jan, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů