4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městečko si s Jesenicí hravě poradilo


Branky


16. P. Šnídl , 35. D. Jun , 56. V. Zelenka , 66. P. Šnídl
8

Jesenice zavítala v posledním podzimním kole do Ohnivec arény. Gólový účet otevřel kanonýr domácích Šnídl, ale hosté byli velmi blízko vyrovnání. Abrahám ale zlikvidoval pokutový kop a svůj tým podržel i v další šanci. Brankářův počin domácí hráče nakopl a ti tak došli do vítězného konce. Utkání trochu pokazil zkrat hostujícího S. Pfejfera, který za svůj zápasnický chvat uviděl červenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Abrahám hrdinou

Městečko drželo od začátku zápasu více míč na svých kopačkách a po čtvrt hodině hry šlo do vedení. Kolísek vysunul Šnídla a ten se v samostatném nájezdu nemýlil - 1:0. Jesenice byla velmi blízko vyrovnání. Nabídnutou penaltu ale Abrahám skvěle zlikvidoval a udržel vedení na domácí straně. Po půl hodině hry to byl znovu Kolísek, který byl v roli asistenta. Svůj centr posadil na hlavu Juna a v Ohnivec aréně bylo znovu veselo - 2:0. První poločas zakončila další příležitost Jesenice, ale Abrahám znovu svůj tým podržel a nebezpečnou střelu zlikvidoval.

Emoce na pochodu

S mankem dvou gólů vstoupila do druhé půle Jesenice. Hosté chtěli se zápasem něco udělat, naopak domácí šli za uklidňující brankou, která by je přiblížila ke konečnému vítězství. Té se Městečko dočkalo v 56. minutě, kdy Zelenkův trestný kop skončil tečovaný za Kalajem - 3:0. A když se o deset minut později prosadil po kličce brankáři Šnídl, bylo hotovo - 4:0. Tedy alespoň gólově.

 

V 79. minutě na sebe upozornil S. Pfejfer, který strhnul jednoho z domácích hráčů k zemi a za svůj nefotbalový počin uviděl červenou kartu. Utkání tak ve svém zbylém čase nabídlo zbytečné emoce a několik karet. Městečko tak dotáhlo dobře rozjetý zápas do vítězného konce a může se radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Řekl bych, že jsme měli zápas pod kontrolou. Klíčový byl moment za jednogólového vedení, kdy Abrahám chytil penaltu a poté zneškodnil ještě jednu velkou šanci soupeře před poločasem. Druhý poločas jsme si pohlídali. Byl to takový nervózní zápas, na konci se strhla mela, po které byl jeden z hostujících hráčů vyloučen a zápas už se jen dohrával.

FC Jesenice
Pavel Altman, obránce: Poslední kola nás zastihl totální výpadek formy. Nejinak tomu bylo i v Městečku. Nedůraz, nervozita na kopačkách. Nedali jsme penaltu a ještě další výbornou příležitost, kdy čaroval domácí gólman. Přes zimu se musíme dát do kupy hlavně zdravotně a samozřejmě potrénovat.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Loder [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , O. Kolísek [-] (54. J. Loder [-] ) , V. Zelenka [-] , J. Ryba [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , D. Jun [-] , T. Heger [-]

FC Jesenice
R. Kalaj [-] - D. Jeníček [-] (60. F. Moučka [-] ) , V. Fiala [-] (51. J. Pfejfer [-] ) , M. Pacourek [-] (46. P. Kotek [-] ) , D. Kapoun [-] (69. P. Altman [-] ) , K. Pros [-] , D. Brda [-] , S. Pfejfer [-] , J. Mutínský [-] , J. John [-] (46. Z. Balý [-] ) , Z. Fiala [-]

ŽK: 79. J. Kučera , 88. P. Šnídl - 65. J. Mutínský , 72. S. Pfejfer , 79. J. Pfejfer , 84. D. Brda , 87. F. Moučka , 88. R. Kalaj . ČK: 79. S. Pfejfer .
Hráči zápasu: J. Abrahám , P. Šnídl , O. Kolísek .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: SVOBODA David - BLOKEŠ Ondřej, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích