Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 10:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná si v závěru vybojovala penalty


Branky


8

Vítěznou šňůru chtěly v posledním podzimním zápase prodloužit Lišany na hřišti Olešné. Domácí se ale také chtěli s polovinou soutěže rozloučit důstojně a potvrdit svůj vzestup. Hosté měli k vítězství blízko, ale domácí hráli až do konce a body se dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišany našly odpověď

Začátek zápasu patřil domácím. Olešná na svého soupeře vlétla a po brance Vodrážky šla do rychlého vedení. Úvodní desetiminutovka lišanské hráče dostatečně probrala a ti se vrátili zpět do zápasu. Odpověď na rychlý gól domácích našel ve 14. minutě Feher, kterému post útočníka svědčí. Lišany si první poločas pohlídaly a na hřišti dominovaly. O pět minut později se prosadil Haifler, na jehož trefu navázal ještě Mutinský. Hosté tak po nevydařeném vstupu vstali z mrtvých a první poločas patřil právě jim, byť mohli přidat klidně další góly - 1:3.

Body se dělily

Ve druhém poločase opustil lišanské hráče pohyb, opustila je i bojovnost a otěže převzali domácí. Olešná se z dvougólového manka neposadila na zadek a šla za vyrovnáním. Domácí fotbalisté si museli počkat, ale přeci jen se kontaktní branky zaslouženě dočkali. Olešnou vrátil do hry dobře hrající Hlavsa. Klíčový moment nastal v 82. minutě. Po souboji s brankářem Z. Řepkou zůstal ležet jeden z domácích na zemi a sudí Beneš k nevoli hostujícím ukázal na značku pokutového kopu. K tomu se postavil Vodrážka a svým druhým gólem poslal utkání do penalt.

 

V závěru hrály velkou roli emoce. Paseka byl až příliš ostrý v souboji s J. Procházkou a za své provinění uviděl červenou kartu. Kartu stejné barvy viděl na domácí straně také M. Polášek, který zareagoval na předešlý zákrok a mířil také do sprch. Na výsledku utkání to již nic nezměnilo, a tak utkání po základní hrací době směřovalo do penaltové loterie - 3:3. Plusový bod zůstal nakonec doma.

 

Utkání navštívil groundhopper ze skupiny Groundhopping & Ultra, kterému děkujeme za obsáhlou a velmi pestrou galerii.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Jakub Procházka, záložník: V prvních deseti minutách jsme byli lepší, dali jsme rychlý gól. Poté ale byly celý první poločas lepší Lišany. Hosté začali běhat, vyhrávali souboje a celkově byli důraznější. Druhý poločas byl vyrovnanější a řekl bych, že jsme byli chvílemi i lepší a skóre jsme dokázali vyrovnat.

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Na Olešné jsme chtěli potvrdit body z posledních zápasů. Po pár minutách jsme ale zjistili, že mohou být problémy, když jsme inkasovali branku od Vodrážky. Následně jsme se probrali a ovládli celý první poločas, kdy jsme vsítili tři branky a další vyseli na vlásku. Bohužel u nás bývá zvykem, že musíme mít hodně šancí, aby nějaká branka padla. Druhý poločas jsme byli úplně vyměnění. Sice jsme nebyli horší, ale Olešná začala mít více ze hry. Z vyrovnávací branky mám smíšené pocity. Byla odpísknuta penalta zaviněná mnou za skutečnosti, že jsem se protihráče nedotkl. Po celý druhý poločas byly emoce, což se dost prokázalo v řešení určitých situací. Na penalty jsme již vedli 2:0, bohužel ani to nám nestačilo a nakonec berou bod navíc domácí.



Sestavy


FC Olešná
R. Pavlíček [-] - A. Hlavsa [-] - L. Vrbata [-] - R. Polášek [-] , K. Ivančík [-] (4. M. Sládek [-] ) , J. Černý [-] , T. Vodrážka [-] , Z. Přibík [-] , P. Bučák [-] , J. Procházka [-] , M. Polášek [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (72. T. Kováčik [-] ) , V. Hamouz [-] (78. P. Ledvinka [-] ) , V. Mutinský [-] (72. J. Paseka [-] ) , D. Roušavý [-] , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , T. Hrbek [-] , L. Řepka [-] , J. Feher [-] (62. R. Žalud [-] )

ČK: 88. M. Polášek - 88. J. Paseka .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: BENEŠ Jan - TVRZ Marek, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů