Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 10:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Zavidova dostalo v Kněževsi pěknou nadílku


Branky


8

Sobotní dopoledne nabídlo duel Kněževsi proti zavidovskému B-týmu. Utkání doprovázela hustá mlha, se kterou se lépe vyrovnali domácí. Ti se přiblížili ke svému vítězství již v prvním poločase, když se blýskl hattrickem mladík Fiška. Druhý poločas se snažili hosté zápas zdramatizovat, ale domácí žádné drama nepřipustili a s chutí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slušný náskok

Sobotní dopoledne přineslo na hřiště Kněževsi hustou mlhu, se kterou se musely oba celky popasovat. I fanoušci museli zvolit dobré strategické místo, aby viděli vše podstatné. Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří byli aktivnější a zaslouženě šli do vedení. Uběhla čtvrt hodina hry a prosadil se Fiška. Po pár minutách navýšil vedení domácích Plaček, kterému nahrál míč před hranici vápna Šefara a kněževeský nestárnoucí zabiják vymetl levačkou šibenici.

 

První poločas se domácím povedl, především mladíkovi Fiškovi, který dvěma slepenými góly zkompletoval hattrick. Zejména jeho střela ze střední vzdálenosti, která skončila za tyčí M. Štillera, stála za to. Zavidov musel dohánět velké manko, ale nic nezabalil a ihned po obdržené čtvrté brance snížil zásluhou Sekyry. Korigující branka hostujícího kapitána byla tou poslední, kterou první poločas nabídl. Pokud chtěla hostující rezerva s utkáním něco udělat, musela ve zbývající části zápasu hodně přidat - 4:1.

Drama se nekonalo

V závěru první půle musel hřiště opustit Jelínek, kterého nahradil Skoupý. Do druhé půle nastoupil kanonýr Korčák, který nahradil J. Krause. Oživení hostující sestavy ihned muselo přihlížet, jak se z velmi rychlé branky raduje domácí R. Čihař. Zavidov se opět nepoložil a v 51. minutě o sobě dal vědět poprvé čerstvý Korčák, který oživil zavidovské naděje. Ty ale domácí odmítli a z rychlého protiútoku nepřipustili žádné drama. Fiška naservíroval přesně Plačkovi a ten se přiblížil hattricku.

 

O čtyři minuty později si do listiny střelců zapsal druhou trefu R. Čihař a bylo hotovo. Své třetí branky se za dobrý výkon dočkal Plaček, který byl druhým autorem hattricku na hřišti. Po jeho brance se přeci jen ještě jednou dočkali gólu i hosté, ale druhá branka Sekyry v zápase se zápasem už nic neudělala. Domácí si zbytek zápasu hlídali a užívali si velmi pěkné a vysoké vedení. V závěru utkání stanovil konečné skóre Šíma. Duel, který patřil jednoznačně domácí Kněževsi, tak nabídl velmi slušných dvanáct branek - 9:3.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem. Dostali jsme se do rychlého vedení, soupeř po půl hodině snížil. Ve druhém poločase jsme dali velmi rychlý gól. Poté nastoupil Korčák, který snížil, ale my jsme žádné drama nepřipustili a ihned z protiútoku jsme přidali další branku. Zápas už jsme si pohlídali a své vedení ještě navýšili. Hráli jsme dobře kolektivně.




Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Šefara [-] (46. L. Vondruška [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , T. Šíma [-] , J. Kučera [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - A. Kraus [-] , D. Štiller [-] , R. Samson [-] , J. Kraus [-] (46. T. Korčák [-] ) , R. Vanický [-] , A. Sekyra [-] , M. Zuda [-] , E. Pšenička [-] , J. Hvězda [-] , J. Jelínek [-] (44. M. Skoupý [-] )

ŽK: 48. J. Vršecký , 86. J. Kučera - 71. D. Štiller , 76. M. Skoupý , 82. T. Korčák , 86. A. Sekyra .
Hráči zápasu: L. Fiška , J. Plaček , R. Čihař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - JASANSKÝ Petr, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:08
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 00:47

Tip: výhra domácích