Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty vypráskaly Lužnou devíti góly


Branky


8

Kdo přišel do Senomat, rozhodně nelitoval. A především z řad domácích fanoušků, kteří si rozhodně přišli na své. Zápas nabídl jedenáct branek a vysoké vítězství domácího mužstva. Lužná na tento zápas nebude vzpomínat v dobrém a je jen na ni, jak se z tohoto utkání poučí a také jak se v příštím víkendu s podzimní částí rozloučí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoký náskok

Začátek utkání byl vyrovnaný a nabídl oboustranné oťukávání. Lužná se prezentovala především dlouhými nákopy na R. Pokorného a rychlého Vejvodu, domácí vsadili na kombinační pojetí hry. Do první příležitosti se dostali hosté, ale střela po odraženém míči z rohového kopu bylo zblokována. V 7. minutě se měnilo skóre. Moroz utekl po lajně, prosadil se přes bránícího hráče do šestnáctky a přesným zakončením podél brankáře poslal Berany do vedení - 1:0. Srovnat mohl R. Pokorný po rohu Mezeie, ale Hornof na brankové čáře předvedl dobrý zákrok.

 

Lužná chtěla vyrovnat a vytvořila si převahu, ze které ale kýžená branka nepřišla. Ve 24. minutě inkasovala podruhé, když se po křídlě rozběhl Vávra, dostal se přes svého strážce a uklidil míč za M. Pokorného - 2:0. Ani ze série standardních situací se Sparty korigující branky nedočkala. Senomaty těžily z rychlých protiútoků, z dalšího takového gólově těžil Moroz - 3:0. Krátce po jeho brance servíroval Kokšál na Pichnera, který byl ve vápně nedovolené zastaven. Penaltu si na sebe vzal Kokšál a nezaváhal - 4:0.

 

Ani to nebylo ze strany domácího celku vše. O další tři minuty později se prosadil po lajně znovu Moroz, který centroval na hlavu Žebrakovského a v Senomatech hrála pátá - 5:0. Lužná se alespoň do kabiny jednou prosadila, když ve 41. minutě využil špatné rozehrávky Vejvoda a hnal se sám na Hornofa. Ten jeho první pokus dobře vychytal, míč se ale odrazil k luženskému rychlíkovi a napodruhé se již nemýlul - 5:1.

Morozův hattrick

Senomaty vstupovaly do druhého dějství za rozhodnutého stavu. Uběhlo ale pár minut a nerozvážnou rozehrávku Hornofa potrestal J. Špička - 5:2. Na branku, která mohla luženské hráče vrátit do hry, ale nikdo dalších v hostujícím dresu nenavázal. Naopak to byli domácí, kteří po hodině hry jakékoliv drama odmítli a zásluhou Žebrakovského přidali další branku - 6:2. Senomaty se vrátily zpátky ke své hře a přidávaly další branky.

 

Rychlé protiútoky přinášely své ovoce, na druhé straně R. Pokorný a Vejvoda byli uhlídání. Další branku přidal po povedené akci Vávra - 7:2. Zanedlouho se mezio střelce zapsal také střídající Hudák, který přesným zakončením pouze navýšil luženský debakl - 8:2. Poslední gólové slovo měl Moroz, který dvě minuty před koncem základní hrací doby korunoval svůj velmi dobrý výkon hattrickem - 9:2. Lužná tak poznala senomatskou produktivitu, na kterou bude chtít do posledního zápasu podzimu rychle zapomenout a napravit ji.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Začátek zápasu byl vyrovnaný. Oba týmy měly náznaky šancí, my jsme byli ale na začátku šťastnější a vstřelili dvě branky. Lužná měla poté chvilkovou převahu, šla za vyrovnáním. Měla sérii tří rohových kopů, které jsme ustáli. Řekl bych, že třetí gól ji trochu položil. My jsme hráli na rychlé protiútoky, soupeř zase hrál dlouhé míče za obranu na Vejvodu s Pokorným, které jsme si pohlídali. Lužná měla v zápase šance, i tak vysoce prohrála. My jsme hráli dobře kombinačně a dobře jsme řešili finální fázi. Výsledkem je takto vysoké vítězství.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Tady není co hodnotit. Udělali jsme spoustu chyb a soupeř je nekompromisně trestal. Doufám, že se do posledního zápasu sezóny dáme dohromady a rozloučíme se s podzimní částí výhrou za tři body.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] (88. L. Rác [-] ) - D. Hůla [-] (41. M. Hudák [-] ) , J. Kodeš [-] , T. Pichner [-] (74. M. Sailer [-] ) , D. Moroz [-] , M. Kokšál [-] , J. Vávra [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , L. Žebrakovský [-] (74. R. Trešl [-] )

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - M. Cibulka [-] (38. F. Hornof [-] ) , M. Koloc [-] , P. Mezei [-] , J. Kolínský [-] - R. Šnajdr [-] (77. S. Fronk [-] ) , J. Špička [-] , P. Ambrůžek [-] (46. J. Polanský [-] ) , J. Staněk [-] - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] -

ŽK: 28. M. Cibulka , 89. M. Koloc .
Hráči zápasu: D. Moroz , M. Komín - P. Mezei .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: HUSÁK Jan - KOZÁK Lubomír, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:08
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 06:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 00:47

Tip: výhra domácích