0:3
(0:0)
57. D. Moroz (p.)
80. M. Sailer
88. D. Moroz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty zvítězily v Rynholci, ten měl nervy na pochodu


Branky


57. D. Moroz (p.) , 80. M. Sailer , 88. D. Moroz
12

Na umělou trávu v Rynholci si museli zvykat fotbalisté Senomat, kteří poměřili síly s místním Baníkem. Svěřenci Jiřího Kučery si s povrchem po pár minutách potykali a předvedli velmi dobrý výkon. Svého soupeře do ničeho příliš nepouštěli a mohli se radovat z vítězství. Domácím hráčům se nelíbilo rozhodnutí sudího Adama Beneše z 56. minuty, po kterém následovala červená karta pro Haužvice, penalta a vedení hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Senomaty si ze začátku zápasu zvykaly na umělý povrch, který jim nakonec nedělal žádné problémy. Rynholec chtěl dlouhými míči využívat Berana, ale hosté svého soupeře do šancí příliš nepouštěli. Velmi aktivní byl v senomatském dresu Moroz, který ale ztroskotal buď na nepřesném zakončení nebo na Haužvicovi. Baník se osmělil a po kolmici do vápna z levé straně pálil v dobré pozici jeden z domácích hráčů nad.

 

Největší šanci prvního poločasu měl na kopačce dobře hrající Kodeš. Ten se ocitl v domácí šestnáctce v ideální pozici na zakončení. Akci chtěl ale ještě vyšperkovat a jeho nahrávka byla nepřesná. Senomaty držely míč a Rynholec vynaložil hodně fyzických sil, které postupem první půle ubývaly. První poločas tak branku nenabídl.

Dvojitý trest pro Rynholec

Rynholec pokud chtěl soupeře obrat o body, musel přidat. V 56. minutě se odehrál velmi důležitý moment, který napověděl další průběh utkání. Souboj Moroze s Rajglem před domácí šestnáctkou vyhodnotil sudí Beneš v souladu s pravidly. Moroz následně vnikl do vápna, kde byl zastaven Mrázkem a pískala se penalta. Baníkovci velmi spílali sudímu za předchozí neodpískaný souboj, ale ten své rozhodnutí nezměnil. Následovalo hození míče Haužvicem do dolních končetin rozhodčího, který velezkušenému brankáři ukázal ihned červenou kartu.

 

Dvojitý trest pro Rynholec v podobě červené karty pro brankáře a navíc pokutového kopu, který si na sebe vzal sám faulovaný Moroz a nezaváhal - 0:1. Rynholec i nadále zkoušel dlouhými míči na Berana překonat senomatskou obranu, ale to se mu nedařilo. Na druhé straně v početní výhodě šel sám na branku Vávra nebo Moroz, oba dva ale nebyli úspěšní, a tak byli domácí stále ve hře. To změnila až 80. minuta, kdy se po centru prosadil Sailer a vzal domácím veškeré naděje na bodový zisk - 0:2. V závěru zápasu už jen pečetil Moroz a utkání se jen dohrálo - 0:3.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Na umělé trávě, na kterou jsme si museli zvykat, jsme předvedli kolektivní a kvalitní výkon. Začátek byl takový neurovnaný, ale domácí jsme příliš k ničemu po celý zápas nepustili. Chybělo nám pár hráčů, ale dokázali jsme je nahradit. Kokšál si užil ve středu zálohy velký střed hřiště a bylo to znát. Řekl bych, že jsme zaslouženě vyhráli, čemuž napomohla i situace před pokutovým kopem.



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pozníček [-] , D. Mrázek [-] , D. Rajgl [-] , M. Beran [-] , J. Pelc [-] , M. Wittmayer [-] (25. T. Stránský [-] ) , T. Měsíček [-] (72. D. Jirava [-] ) , J. Matějka [-] , T. Perlík [-] , P. Fonod [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] (89. R. Trešl [-] ) , D. Moroz [-] , M. Kokšál [-] , J. Vávra [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Sailer [-]

ŽK: 26. D. Mrázek , 71. T. Perlík - 26. R. Hůla , 52. J. Vávra . ČK: 56. I. Haužvic .
Hráči zápasu: J. Kodeš , D. Moroz , M. Kokšál .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Adam - ŽEMLIČKA Josef, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:38
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:34

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:54

Tip: výhra hostů

18. 10. 2021 23:35
Berani zvítězí o tom žádná