J. Husák 56. (p.)
L. Přibyl 83.
2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

11.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Raisův gól v oslabení přinesl vítězství


Branky


56. J. Husák (p.) , 83. L. Přibyl - 20. D. Bechner , 33. J. Sláma , 89. D. Rais
11

Velmi zajímavý zápas se dal čekat od vzájemného střetnutí Řevničova s Hředlemi. První poločas patřil hostujícímu celku, který ale v jeho závěru přišel o vyloučeného A. Vitnera. Pro domácí tak nastala šance na vyrovnání, kterou fotbalisté Sparty využili a v Lícha aréně bylo veselo. Do poslední minuty bylo oč hrát. Rozhodl závěr zápasu, ve kterém urval Rais body na stranu hředelského FK.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení A. Vitnera

Řevničov přistoupil k zápasu zodpovědně ze zabezpečené obrany, což bylo vidět osobním bráněním Slámy. Domácí si uvědomovali kvality hředelského středopolaře, a tak jeho eliminaci přizpůsobili styl hry. A nutno říci, že se taktika domácím vyplatila. Byli to právě řevničovští hráči, kteří jako první zahrozili. Z rohového kopu se vyšplhal do vzduchu Tóth a hlavou jen těsně minul zařízení. Poté ale převzaly iniciativu Hředle a snažily se překovat obranný val Sparty.

 

Domácím se rychlé protiútoky příliš nedařili, a tak ve 20. minutě poprvé udeřili hosté. T. Vitner našel z rohového kopu na přední tyči Bechnera, který hlavou zařídil vedení - 0:1. Na předvedené hře se z obou stran nic neměnilo. Do další šance se dostal A. Vitner, před kterým včas odkopl míč bránící hráč. Bohužel pro domácí tak nešťastně, že skončil na kopačce Slámy a ten pěknou střelou kolem Peterky navýšil vedení - 0:2.

 

Řevničov ani druhá inkasovaná branka nepoložila. Zajímavý míč poslal do hostující šestnáctky ze standardky Husák, ale jeho nabídku nikdo nezužitkoval. Na druhé straně mohl zahrozit z přímého kopu T. Vitner. A také zahrozil, ale Peterka ukázal své kvality. Dalším z domácích, kdo se ocitl v šanci, byl Kapr, ale jeho pokus byl zblokován. Už se zdálo, že první poločas nic dalšího nenabídne. Běžela 45. minuta a A. Vitner ve snaze získat míč fauloval Vaita. Klíčový moment, kdy sudí Linhart vytahuje ze své kapsy druhou žlutou kartu a posílá hosty do početní nevýhody.

Řevničov padl v samém závěru

Řevničov tak mohl s radostí změnit svou taktiku a myslet více ofenzivně. Naopak Hředle se musely vyrovnat s vyloučením svého hráče, přepnout trochu do defenzivy a pomoci si rychlými protiútoky. K těm se také dostaly, ale v jednom případě nadějnou šanci zhatilo ofsajdové postavení, ve druhém případě dobrý obranný zákrok Beneše. Domácí se snažili ohrozit Malinovského, ale to se jim příliš nedařilo. A tak jim musel právě brankář hostí pomoci sám, když se překvapivě vydal na hranici vápna, kde po nedovoleném zákroku nabídl Spartě pokutový kop. Ten vzal na sebe Husák a proměnil - 1:2.

 

Po kontaktní brance se dlouho čekalo na větší ohrožení obou brankářů. Z přímého kopu to na jedné straně zkoušel Sláma a po něm na straně druhé Husák, ale ani jeden z pokusů brankáře příliš neohrozil. Utkání se tak přehouplo do poslední desetiminutovky, kde se bylo rozhodně na co dívat. Závěr zápasu načal pěknou dalekonosnou střelou Urbanovič a Malinovský měl s jeho projektilem hodně práce.

 

Stejný hráč po chvilce ohrozil hředelskou svatyni pro změnu z rohu a míč jen těsně minul branku. Řevničov šel za vyrovnáním, kterého se přeci jen dočkal. V 83. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Přibyl a jeho rána se třepotala v síti - 2:2. Radost z gólu byla velká, bohužel pro domácí ale krátká. Běžela 89. minuta a aut Ryšlavého do vápna prodloužil Bechner. Beneš chtěl míč odkopnout, ale netrefil ho ideálně. Kulatý nesmysl se dostal na kopačku Slámy, který našel Raise a ten se postaral o obrovský šok pro Řevničov - 2:3. Netrvalo dlouho a zápas s velmi hořkým koncem pro Spartu byl ukončen.

 

Galerie od Antonína Vydry.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: V prvním poločase jsme odehráli velmi solidní part. Bohužel přišlo vyloučení A. Vitnera. Druhý poločas jsme začali hodně pasivně. Nedařilo se nám vepředu vůbec podržet míč, a tak jsme soupeře pouštěli do tlaku. Bohužel jsme také dvakrát inkasovali po naprosto dvou laciných chybách. Nakonec rozhodl Rais, který odehrál výborný zápas, který brankou jen korunoval svůj výkon. Ještě jedno jméno bych chtěl ohledně zápasu zmínit. Martin Vitner - v pátnácti zvládl dopoledne 90 minut za dorost, kde rozhodl zápas dvěma brankami a o chvíli později odehraje naprosto perfektních šedesát minut za áčko, kde patřil ve druhém poločase k našim nejlepším hráčům.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - J. Murčo [-] (34. V. Kapr [-] ) , J. Urbanovič [-] , L. Vait [-] , L. Přibyl [-] - J. Husák [-] (78. J. Fujera [-] ) , F. Skoupý [-] , L. Skoupý [-] , M. Beneš [-] , M. Tóth [-] - A. Trejbal [-] -

FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (70. M. Vodrážka [-] ) , A. Kolář [-] (75. V. Ryšlavý [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , D. Brož [-] (31. M. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Bureš [-] , Z. Žihla [-] , M. Somol [-]

ŽK: 70. J. Urbanovič , 84. A. Trejbal - 26. A. Vitner , 34. M. Somol , 87. D. Bechner . ČK: 45. A. Vitner .
Hráči zápasu: J. Urbanovič , J. Husák - M. Vitner , D. Rais .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Linhart Martin - KVÍTEK Michael, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 23:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:38
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 03:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 07:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 20:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:54

Tip: výhra hostů