Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 10:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva nerozhodné poločasy v Zavidově


Branky


11

Zavidovský B-tým přivítal na svém hřišti Rynholec. Pokud chtěli domácí uspět, museli se vyvarovat chybám a začít využívat veškeré své šance, na jejichž neproměňování už několikrát doplatili. A nyní tomu málem nebylo jinak. Alespoň remízu musel za pet dvanáct zachránit Korčák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez vítěze

Od první minuty se začal hrát velmi aktivní fotbal z obou stran. První šanci měli domácí. Korčák pláchl rynholecké defenzivě, ale Haužvic byl na jeho střelu připravený. Na hranici šestnáctky napřáhl dále Sekyra, ale prostor branky netrefil. Branky se rezerva dočkala v 8. minutě. Po standardní situaci se míč odrazil k Vanickému, který střelou o tyč zařídil vedení - 1:0. Ze své první příležitosti Baník zaznamenal gól. Přímý volný kop vzal na sebe Rajgl a krásnou ranou srovnal - 1:1.

 

Zavidov si mohl vzít vedení zpátky, ale po pěkné akci, kterou započal Sekyra, byl následnou přihrávkou Vanického trochu překvapen Korčák a odkrytou branku netrefil. Nedáš - dostaneš. I nyní domácí doplatili na neproměněnou šanci. Po brejkové akci dokázal M. Štiller vyrazit střelecký pokus jednoho z hostí, ale nedočkal se pomoci od bránících hráčů, a tak se míč dostal k Beranovi a ten trestal - 1:2. Rynholec dále čelil šancím Sekyry a Korčáka, které přežil. Ve 40. minutě ale Baník inkasoval, když se nekompromisní ranou pod břevno prezentoval Sekyra - 2:2.

Vyrovnání za pět dvanáct

Ve druhém poločase byli více na míči domácí, kteří chtěli urvat plný počet bodů. Jako v předešlých zápasech ale trpěli v koncovce. V 53. minutě přišlo vysvobození, když chybu v rozehrávce zadních řad potrestal Korčák - 3:2. Zavidov měl více ze hry, držel míč, ale Baník byl profuktivnější. Po hodině hry v ojedinělé šanci dostal míč za obranu Perlík a z úhlu překonal vyběhnuvšího M. Štillera - 3:3.

 

Zavidov šel dále za vítězstvím, ale Rynholec jeho akce přečkával. Hlavička Petrů mířila vedle a povedenou střelu Vanického ze střední vzdálenosti skvěle zlikvidoval dobře chytající Haužvic. Byť měla rezerva více ze hry, hostující celek byl daleko produktivnější a udeřil. V 82. minutě využil Beran otevřených vrátek zavidovské defenzivy a prostřelil domácího brankáře - 3:4. Už se zdálo, že se schyluje k famózní výhře hostí, ale proti byl Korčák, který v poslední minutě usměrnil dobře zahraný rohový kop J. Krause do sítě - 4:4. Plusový bod zůstal po penaltách doma, když se zaskvěl dvakrát M. Štiller, což bylo rozhodující.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FC 05 Zavidov, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, náhradní hráč: Dnes jsme měli mít tři body. Opět nás srazily neproměněné šance a zbytečné chyby, ze kterých inkasujeme. Věřím, že pokud bychom se dostali do dvoubrankového vedení, že zápas vyhrajeme. Díky zahozeným tutovkám jsme drželi Rynholec pořád ve hře. Nakonec musíme být tak rádi za dva body.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: K celkovému počtu šancí na obou stranách je pro nás bod šťastný, ale na druhou stranu dostat gól v 90. minutě z rohu je trestuhodné a zbytečné. V zápase nás několikrát podržel Huzi, proto je velká škoda, že dostaneme dva góly po dvou hrubých chybách. Do konce podzimu nás čekají tři týmy z první čtyřky, takže musíme zabojovat a zkusit uhrát nějaké body.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - P. Šíma [-] , M. Havel [-] , A. Sekyra [-] , M. Havel [-] (60. R. Samson [-] ) , R. Vanický [-] , M. Petrů [-] (75. J. Kraus [-] ) , M. Zuda [-] , E. Pšenička [-] , J. Jelínek [-] , T. Korčák [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Skalák [-] (46. T. Kropík [-] ) , D. Rajgl [-] , M. Beran [-] , J. Pelc [-] , D. Jirava [-] (83. D. Mrázek [-] ) , M. Kedroň [-] , T. Měsíček [-] , J. Matějka [-] , T. Perlík [-] , P. Fonod [-]

ŽK: 87. T. Měsíček .
Hráči zápasu: R. Vanický , T. Korčák - I. Haužvic , M. Beran .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Švagr Tomáš - TÝČE Jiří, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 19:43
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 14:15

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:41

Tip: výhra hostů