Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 13:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty prodloužily vítěznou šňůru proti Městečku


Branky


27. T. Pichner , 31. D. Moroz , 56. J. Vávra , 62. J. Vávra , 65. J. Vávra - 67. P. Šnídl , 88. P. Šnídl
11

Berani jsou na vítězné vlně a hrají ve velké pohodě. Městečko se dává po zdravotní stránce dohromady a i jeho sestava je plnohodnotná. Nyní oba celky poměřily vzájemně své síly. V utkání rozhodovala rychlost, která byla na domácí straně a to rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibné vedení domácích

Necelá stovka platících přihlížela velmi zájímavému utkání, které proti sobě Ohnivec se senomatskými Berany odehrál. Od začátku zápasu se hrálo nahoru dolů a bylo na co se dívat. V první zajímavé příležitosti se zjevil Prokop, který vystihl nepovedenou malou domů Máchy. Jeho střela ale prostor branky nenašla. A když se ani po závaru v domácí šestnáctce neprosadil Urban, udeřilo na druhé straně. Ve 27. minutě pláchl po lajně Vávra, po zemi naservíroval do vápna nabídku Pichnerovi, který neodmítl - 1:0.

 

Městečko se dává po zdravotní stránce dohromady, ale krátce po první inkasované brance se dopustil nedovoleného zákroku Vician, u kterého se sám zranil a musel ze hřiště. První velká rána do fungující defenzivy Městečka, která tak začala strádat v rychlosti. A to byla voda pro domácí mlýn, neboť útočné snažení svěřenců Jiřího Kučery bylo převážně po stranách. Po půl hodině hry se senomatští hráči radovali znovu. Na rohový kop Vávry si naskočil Moroz a svou hlavičku umístil přesně k tyči - 2:0. V závěru první půle mohl snížit Majba, ale ke smůle hostí orazítkoval pouze tyč.

Vávra rozhodl hattrickem

Do druhého poločasu nenastoupil taktéž z důvodu zranění Heger a obrana hostí tak dostala další ránu. Senomaty toho využily hned v 56. minutě. Po jedné z křídelních akcí dostal míč do vápna Vávra a i on se zapsal do listiny střelců - 3:0. Uběhla hodina hry a podobná akce. Rychlý přechod po straně hřiště, míč do vápna a znovu Vávra - 4:0. Senomatský kanonýr se o pár minut později radoval z hattricku, kterého dosáhl po obdobné akci - 5:0. A bylo hotovo. Městečko nezvládalo bránit rychlé kontry domácích a to se mu stalo osudným.

 

Senomaty od začátku druhé půle diktovaly tempo hry a byly za to zaslouženě odměněny. Jak to ale bývá, s vyšším vedením přichází ztráta koncentrace a zápas se zdá jako rozhodnutý. Toho využilo Městečko alespoň k čestnému gólovému zápisu a sympaticky zápas dohrálo až do poslední minuty i za nepříznivého skóre. Ihned po páté inkasované brance se o slovo přihlásil Šnídl, který zpoza vápna přeloboval Hornofa - 5:1.

 

V zápase byly k vidění šance na obou stranách, a tak výsledek mohl být daleko vyšší. Oba brankáři měli co dělat a v utkání se rozhodně nenudili. Utkání se schylovalo ke konci, který nabídl ještě jednu branku hostí. Po jednom z centrovaných míčů přišla chyba v domácí obraně, kterou potrestal Šnídl přesným zakončením - 5:2. Pohledné utkání s jedinou žlutou kartou zaslouženě ovládli domácí, kteří prodloužili svou vítěznou šňůru na pět zápasů. Městečko si bohužel připisuje další dva hráče na marodku.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Povedený zápas, ve kterém měly oba týmy šance. Na začátku se hrálo na obě strany, soupeř měl šance, které neproměnil a iniciativu jsme přejali my. Po křídelní akci jsme šli do vedení, které jsme navýšili z rohu. Před přestávkou mohlo Městečko snížit, ale zachránila nás tyč. Po přestávce jsme byli lepší. Soupeř nám rychlostně nestíhal, což bylo i z důvodu zranění v obraně. Měli jsme hodně akcí po křídlech, které rozhodly a byly z nich zbylé tři góly. Odskočili jsme a trochu jsme ztratili koncentraci, čehož soupeř v závěru využil a dal dvě branky. Oba týmy se snažily hrát fotbal, šance byly na obou stranách, byl to zápas bez emocí, ve kterém jsme podle mě zasloužěne vyhráli. Kluky chválím, divákům se zápas líbil a mohlo padnout i více gólů.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Domácí nás přehráli a vyhráli zaslouženě. Byli rychlejší, my jsme běhali bez míče. Vypadalo to i na větší debakl. Po druhém góle se nám i vlivem zranění rozpadla obrana. Ve druhém poločase Šnídl korigoval alespoň dvěma góly. Za bezbrankového stavu jsme měli šance. Škoda, že jsme jich nevyužili.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Kodeš [-] , A. Polcar [-] (41. M. Sailer [-] ) , D. Moroz [-] (84. J. Vodrážka [-] ) , M. Kokšál [-] , J. Vávra [-] , M. Komín [-] , R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , T. Pichner [-] (82. O. Kučaba [-] )

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - T. Loder [-] , J. Vician [-] (28. P. Šnídl [-] ) , L. Majba [-] , J. Jůna [-] , V. Prokop [-] , J. Loder [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (73. M. Tvrz [-] ) , D. Jun [-] , T. Heger [-] (46. J. Kučera [-] )

ŽK: 22. J. Vician .
Hráči zápasu: D. Moroz , J. Vávra - J. Urban .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - ČERVENÝ Jan, BREJNÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 19:43
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:41

Tip: výhra domácích