Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelku v Kněževsi rozhodl hattrick Kejly


Branky


7. J. Plaček , 19. J. Vrábík (p.) , 60. T. Kejla , 66. J. Plaček , 80. T. Kejla , 89. T. Kejla - 36. R. Grill , 46. R. Pokorný , 71. R. Grill
11

Kněževes i Lužná za sebou mají těžké zápasy z minulého víkendu. Sparta se prezentovala velmi dobře na umělce v Rynholci, odkud odvážela body. Domácí se předvedli také ve výborném světle, ale s rezervou Tatranu jen těsně padli. Nyní došlo na vzájemné měření sil, které vyznělo po gólové hitparádě lépe pro Kněževes.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly

Do zápasu vstoupila lépe Kněževes, která byla za svou aktivitu po pár minutách odměněna. V 7. minutě zahrával střílený přímý kop Vrábík a jeho nabídku si zkušeně našel Plaček, který otevřel hlavou skóre - 1:0. V 19. minutě se hostujícímu celku příliš nelíbilo odpískání pokutového kopu ve prospěch domácích, ale sudí Glogar své rozhodnutí neměnil. Míč si postavil na značku penalty Vrábík a nezaváhal - 2:0. Lužnou ale dvě inkasované branky neodradily a postupně se dostávala do hry.

 

Sparta hrozila především ze standardních situací, ale domácí defenziva odolávala. Z jedné takové se ale hosté přeci jen prosadili. Ve 36. minutě protlačil do sítě nadvakrát po rohovém kopu Grill a vrátil svůj tým zpět do hry - 2:1. Zbytek první půle už další branku nenabídl, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení domácích.

Kejla rozhodl hattrickem

Cíle obou týmů do druhého poločasu byly jasné. Domácí chtěli své vedení co nejdříve navýšit a získat klid na kopačky, naopak hosté šli za vyrovnáním. Lužná svůj cíl naplnila hned ze začátku druhé půle, a to díky zaváhání v zadních řadách Kněževsi. Vrábík s Lennerem se nedomluvili při malé domů, kterou vystihl R. Pokorný a chybu potrestal - 2:2. Lužná cítila šanci na bodový zisk zbývající půl hodina tak měla co nabídnout.

 

Uběhla hodina hry a o slovo se přihlásil domácí Kejla. Kněževeský pravý křídelník překonal luženskou defenzivu a nekompromisním zakončením propálil M. Pokorného - 3:2. A když stejný hráč o šest minut později naservíroval míč Plačkovi před prázdnou branku, zdálo se být rozhodnuto - 4:2. Lužná ale nemá ve zvyku se vzdát, což nyní dokázala v tom nejlepším světle. Grill postupoval ze strany sám na Lennera, kterého zkušeně obstřelil a potvrdil tak svůj výborný výkon - 4:3. Lužná byla zpět v zápase, ale to by na hřišti nesměl být Kejla...

 

Utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky, kterou kněževeská dvanáctka otevřela přesnou střelou zpoza vápna za záda M. Pokorného - 5:3. Čas plynul a Lužná další odpověd nenašla. Kejla byl při chuti a minutu před koncem hrací doby se dočkal po další z povedených střel hattricku - 6:3. Kněževes tak v závěru potvrdila, že se s ní bude muset počítat v boji o nejvyšší místa v tabulce a po dramatické přestřelce si připisuje cenné vítězství.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Měli jsme dobrý začátek zápasu, ve kterém jsme dali dva rychlé góly. Lužná postupně vyrovnávala hru a hrozila především ze standardek. Před poločasem snížila a po chybě v zadních řadách jsme soupeři nabídli vyrovnání, které využil. Poté začal řádit Kejla a i když se Lužná jedním gólem vrátila do hry, vítězství jsme si nenechali vzít.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: I když jsme prohráli, tak jsme neodehráli vůbec špatný zápas. Bohužel někdy dostáváme hloupé góly a ty nás stojí bohužel body. K rozhodčím se nemá cenu ani vyjadřovat, penalta pro domácí byla hodně sporná. Jinak celý tým makal a domácím jsme byli rovnocenným soupeřem.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] (37. P. Čihař [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Fiška [-] , J. Kříž [-] (46. T. Šíma [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Plaček [-] (76. L. Vondruška [-] ) , J. Kučera [-]

TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - J. Dolhý [-] , J. Špička [-] , P. Mezei [-] , M. Rek [-] - M. Koloc [-] (26. F. Hornof [-] ) , R. Šnajdr [-] (54. J. Vejvoda [-] ) , K. Gjorgjiev [-] , R. Grill [-] - R. Pokorný [-] - M. Cibulka [-] (60. V. Svoboda [-] )

ŽK: 83. R. Čihař - 83. J. Špička .
Hráči zápasu: J. Plaček , T. Kejla - R. Grill .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BREJNÍK Aleš, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 19:43
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 14:41

Tip: výhra domácích