4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby řádil navrátilec Číhař


Branky


9

Okresní derby se odehrálo u Berounky, kam zavítaly Pustověty. O náboj v tomto zápase rozhodně nebyla nouze, vyhrát chtěly oba celky. Za Roztoky nastoupil navrátilec do sestavy Jakub Číhař, který byl rozdílovým hráčem. Sám dal hattrick a ukázal, že mu fotbal chyběl. Hostující Sokol nepohlídal kanonýra soupeře a to se mu stalo osudným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Návrat jak má být

Start do zápasu měli lepší domácí, kteří se hned v 7. minutě radovali. Krůta naservíroval míč Číhařovi do pozice, ze které nešel nedat gól. Na další branku se čekalo do 34. minuty a opět u toho byla stejná dvojice. Po faulu na Krůtu se pískal pokutový kop, který proměnil Číhař. První poločas tak ovládl domácí tým - 2:0.

 

 

Kontaktní gól nestačil

Na další branku se ve druhém poločase dlouho čekalo. Pustověty ale živily naději na bodový zisk, která byla ještě větší po zásahu Petáka z 72. minuty. V minulých zápasech se dostaly Roztoky do situace, kdy se bály v závěru zápasu o výsledek. Tomuto nešvaru se ale nyní dokázaly vyvarovat. Po pár minutách odmítl drama Číhař, který zkompletoval hattrick. Pojistku na závěr přidal pár minut před koncem Michal Čermák a u Berounky se mohlo začít slavit - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: Vyhrané derby, tři body, co více chtít. V tomto zápase to všichni odmakali a pomohl nám také návrat Kuby Číhaře. Druhý poločas soupeř snížil, ale tentokrát jsme se nestrachovali o výsledek. Přidali jsme další dva góly a bereme zasloužené tři body.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Nastoupili jsme do zápasu s tím, že nechceme dostat gól hned na začátku, což se nám povedlo sedm minut plnit, než jsme dostali góla ze standardky před vápnem. Bohužel v naší útočné fázi jsme se nedokázali prosadit, i když příležitosti na to byly. Problém v naší hře byl takový, že jsme nedokázali plynule přesouvat hru ze strany na stranu a využívat tak volných hráčů. Soupeř dokázal proměnit snad skoro každou šanci, což pro nás znamenalo ztrátu tří bodů.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Číhař [-] (89. J. Jirásek [-] ) , Z. Špimr [-] (77. O. Čumpelík [-] ) , M. Merhaut [-] (64. M. Kaplan [-] ) , M. Čermák [-] , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , V. Krůta [-] , M. Čermák [-] , J. Lejbl [-] , Š. Masarovič [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - N. Zoufalý [-] (60. M. Kameník [-] ) , J. Sýkora [-] , M. Peták [-] , T. Volráb [-] , M. Hranai [-] (72. M. Šimon [-] ) , P. Matějovský [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-]

Hráči zápasu: V. Krůta , J. Číhař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - NEJEDLO Tomáš, PELEŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: remíza

Roztoky všechny domácí zápasy plichtily či zvítězily těsným rozdílem, vyrovnané utkání půjde do penaltového rozstřelu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů