2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Více než poločas v početní nevýhodě se stal Lužné osudným


Branky


9

Zajímavý duel se dal očekávat od střetnutí Lužné, která na svém hřišti přivítalo Městečko. Ohnivci se dávají dohromady, čehož chtěli využít. Lužná chtěla navázat na vítězství v Řevničově. To by se ale musela vyhnout předčasnému vyloučení, které ji stálo body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení

Vstup do utkání mělo lepší Městečko, které využilo počátečního matného výkonu domácích a v 10. minutě šlo do vedení. Po rohovém kopu se dostal míč ke Šnídlovi, který přízemní cenou propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:1. Lužná se ne a ne dostat do tempa hry, ale místy se soupeřem dokázala držet krok. Velkou ranou pro domácí bylo vyloučení Cibulky ze 37. minuty, který čerstvě po své svatbě oslabil svůj tým. Ve 40. minutě se prosadil z protiútoku Kolísek a s Lužnou to nevypadalo dobře - 0:2.

Lužná dotahovala pozdě

Velká výzva stála před domácími fotbalisty. Ti měli poločas na to, aby sklapla pomyslná Csaplárova past. V početní nevýhodě to ale měli o to těžší. Pro Městečko byl tento fotbalový pojem varováním, ale zkušený celek se mu vyhnul. V 60. minutě si Ohnivci vypracovali pěknou příležitost, kterou zakončoval do prázdné branky Šnídl. J. Staněk chtěl jeho střelu vykopnout z brankové čáry, ale bohužel pro domácí celek to již nestihl - 0:3.

 

Kdo čekal, že by tato branka Lužnou položila, byl na omylu. Městečko s pocitem výhry utkání dohrávalo, ale Sparta v poslední desetiminutovce zabrala a také se radovala z branky. Nepříliš povedený zákrok si připsal J. Loder, kterému vypadl míč z rukavic do nejméně vhodného prostoru. Kulatý nesmysl si našel Gjorgijev, posunul jej na Pokorného a kanonýr Lužné neměl problém trefit odkrytou branku - 1:3. Lužná se prosadila ještě jednou. Dlouhý míč Mezeie prodloužil Pokorný na Reka, který svůj samostatný nájezd zakončil na výbornou - 2:3. To už ale bylo příliš pozdě, aby Sparta se zápasem dokázala něco udělat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Ztracené tři body. Do zápasu jsme vstoupili špatně jako kdybychom byli ještě v kabině a ne na hřišti. Hra byla rozháraná a vázla nám kombinace. Navíc jsme se ještě potýkali s absencí několika hráčů. Soupeř vystřelil čtyřikrát na bránu a dal tři góly. Utkání ovlivnilo zbytečné vyloučení Cíby ve 40. minutě. Za stavu 0:3 se výsledek pak těžko dohání, ale bojovali jsme až do konce a byla tam velká snaha něco s výsledkem udělat, za což týmu děkuji.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Znovu jsme se sešli v dobré sestavě a bylo to znát. Po celý zápas jsme byli lepší, pomohlo nám i vyloučení soupeře. Podařilo se nám vstřelit první trochu šťastný gól, druhý gól byl po pěkné akci a třetí byl pojišťovací. Škoda dvou inkasovaných gólů v závěru.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] (68. P. Bičík [-] ) - M. Cibulka [-] , M. Rek [-] , P. Staněk [-] , J. Špička [-] - P. Mezei [-] , J. Staněk [-] , M. Koloc [-] , K. Gjorgjiev [-] (80. S. Fronk [-] ) - R. Šnajdr [-] , R. Pokorný [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Loder [-] - L. Majba [-] , T. Loder [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] , O. Kolísek [-] , V. Zelenka [-] , J. Kučera [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (46. J. Křikava [-] ) , D. Jun [-]

ŽK: 33. J. Kučera , 54. V. Zelenka . ČK: 37. M. Cibulka .
Hráči zápasu: M. Rek - P. Šnídl , O. Kolísek , J. Urban .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, HUSÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: remíza

Městečko naváže na předchozí výkon a i v osmém kole bude budovat, zlatý bod získá v penaltách.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích