5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes vyprovodila Rynholec bůrem


Branky


1. P. Komžik , 29. J. Vrábík (p.) , 35. R. Čihař , 60. M. Miksa , 83. T. Kejla - 81. T. Měsíček
9

Zajímavé utkání se dalo čekat od střetnutí Kněževsi, která přivítala Rynholec. Domácí získali rychlé vedení, které potvrdili dalšími dvěma góly. Hostující Baník dokázal ve druhé polovině vstřelit pouze čestný gól, což bylo v tomto utkání opravdu velmi málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový gól Komžika

Utkání nabídlo velmi rychlou branku. Na ukazateli skóre svítila 1. minuta a už se měnilo skóre. Vrábík nakopl míč na Kejlu, ten servíroval proti noze Komžikovi a ten mířil přímo do šibenice - 1:0. Rynholec mohl napravit špatný vstup do zápasu, ale střelu Matějky zastavila tyč a hlava Berana z dobrého místa síť také nerozvlnila.

 

A tak udeřilo opět na druhé straně. Souboj Měsíčka s jedním z domácích hráčů vyhodnotil sudí Tvrz jako penaltový, což se rynholeckým vůbec nelíbilo. Sudí si ale trval na svém, a tak musel Haužvic čelit Vrábíkovi. Domácí kapitán překonal zkušeného brankáře a navýšil vedení - 2:0. Do poločasu udeřili domácí R. Čihařem ještě jednou, a tak získali velmi slušný náskok do zbytku zápasu - 3:0.

Čestný gól byl málo

Pokud se chtěl Rynholec do zápasu vrátit, musel vsítít branku. To se ale nepodařilo a jelikož hosté neměli možnost střídání, těžko se dalo se zápasem něco udělat. Definitivní naději na bodový zisk vzal v 60. minutě Miksa - 4:0. Čas plynul a Kněževes držela své vedení. Nadále byly k vidění šance na obou stranách, ale skóre se do poslední desetiminutovky neměnilo.

 

Kněževes kráčela za vítězstvím, bohužel pro ni ale ne s čistým kontem. Radost Lennerovi překazil v 81. minutě Měsíček - 4:1. To bylo ze strany hostí ale vše. Poslední gólové slovo v utkání měl Kejla, který stanovil konečný výsledek - 5:1. V závěru ještě uviděl od sudího Tvrze druhou žlutou rynholecký Skalák, početní nevýhoda ale nehrála žádnou roli. Domácí si tak dokráčeli pro vysoké vítězství s nelehkým soupeřem.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Do zápasu jsme vstoupili rychlým gólem po nacvičené akci. Celkově jsme v zápase byli, myslím si, lepší. Další gól jsme přidali z penalty a do konce poločasu přidali další branku. Ve druhém poločase jsme to chtěli ohlídat, soupeř už jen snížil a my v závěru své vedení ještě navýšili.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Do zápasu jsme vstoupili šíleně a inkasovali již ve 30. vteřině. Poté přišly do 30. minuty dvě šance, ale neproměnili jsme. Poté přišla naprosto nepochopitelná situace, kdy po souboji Měsíčka s domácím hráčem sudí Tvrz ukázal na penaltu. Pokud by každý takovýto souboj byla penalta, tak bych jich bylo v zápase tak třicet. Do půle jsme inkasovali ještě jednou a bylo po zápase. Ve druhém poločase se šance střídaly na obou stranách. Musím sportovně uznat, že domácí vyhráli zaslouženě. Pokud chceme příště bodovat, tak musíme zlepšit přístup k zápasu. A také by bylo dobré mít alespoň někoho na střídání.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] (69. P. Čihař [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Fiška [-] , P. Komžik [-] (74. J. Plaček [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] (60. L. Vondruška [-] ) , T. Kejla [-] , J. Kučera [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Skalák [-] , P. Fonod [-] , M. Beran [-] , J. Pelc [-] , J. Pozníček [-] , M. Kedroň [-] , D. Mrázek [-] , J. Matějka [-] , T. Perlík [-] , T. Měsíček [-]

ŽK: 70. R. Čihař - 29. M. Kedroň , 43. L. Skalák , 58. T. Perlík , 60. I. Haužvic , 75. J. Matějka . ČK: 87. L. Skalák .
Hráči zápasu: J. Vrábík , P. Komžik , R. Čihař .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TVRZ Marek - BOHATÝ Petr, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: výhra domácích

Ani Rynholec nedokáže zastavit kněževeskou krasojízdu. V utkání opět padne mnoho branek.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích