2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty v poslední minutě rozhodly v Zavidově


Branky


20. D. Štiller , 59. P. Matějovský (vl.) - 53. M. Hranai , 81. M. Hranai , 90. J. Sýkora
13

Zavidovská rezerva v rámci šestého kola přivítala na svém hřišti Pustověty. Hostující Sokol krouží nad těmi nejvyššími patry tabulky a vítězství by mu hrálo do karet. Domácí rezerva ale chtěla také bodovat. Dlouho to vypadalo na dělbu bodů, ale fotbal se hraje devadesát minut a to rozhodlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól až z přímáku

První poločas patřil domácímu celku. Zavidovští svého soupeře k ničemu nepouštěli a sami si vytvářeli dobré příležitosti. Velezkušený Havel měl hned dvě gólovky, ale Beneš byl výbornými zákroky proti. V dalších šancích se zjevil Sekyra, ale dvakrát pálil mimo. Po faulu na Havla měli domácí ve 20. minutě slibnou standardku. Technickou střelou trefil míč D. Štiller pěkně přes zeď a nyní byl Beneš bezmocný - 1:0. Pustověty mohly srovnat v závěru poločasu, ale Hranai míč v dobré pozici minul. První poločas tak zcela zaslouženě patřil domácímu celku.

 

Rozhodující gól do šatny

To, co Zavidovu fungovalo v první půli, v té druhé vidět už nebylo. Domácí přepli na jiný styl fotbalu a jejich hře to ubralo na kvalitě. V 53. minutě na to zavidovské béčko doplatilo. Na hranici malého vápna se k zakončení dostal Hranai a bylo srovnáno - 1:1. Poté si B-tým Zavidova vypracoval mírný tlak a byl odměněn. Centr D. Štillera našel Sekyru, který otřel míč o Matějovského a vedení bylo zpět na domácí straně - 2:1. Vedení mohl navýšit Havel, ale v tomto utkání mu nebylo přáno.

 

Utkání se dostalo do poslední desetiminutovky a Pustověty se hnaly za vyrovnáním. V 81. nezachytili domácí rychlou rozehrávku soupeře, centr Sýkory našel Hranaie a bylo znovu vyrovnáno - 2:2. Fotbal se hraje celých devadesát minut a na to Zavidov doplatil. Po nepovedeném centru Petrů získali hosté míč, upalovali směrem vpřed a povedený brejk zakončil po přesném centru Sýkora - 2:3.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý, obránce: Za první poločas jsme soupeře k ničemu nepustili. Drželi jsme míč a kontrolovali hru. Vytvořili jsme si několik šancí, které jsme ale neproměnili, což se děje vlastně každý zápas. Hosté měli velkou šanci v závěru poločasu, ale také nedali. Druhá půle byla úplně jiná. My jsme začali nesmyslně nakopávat míč, vpředu jsme ho nepodrželi a do otevřené obrany se to jen valilo. Střed hřiště na obou stranách neexistoval a když už se hrálo, tak ve všem vynikali hosté. Utkání nenabídlo moc pohlednou podívanou. Soupeř v závěru rozhodl šťastným gólem po našem špatném centru.

TJ Sokol Pustověty
Jonáš Sýkora, záložník: Dnešní zápas byl velmi těžký pro obě mužstva. První půli nás Zavidov jednoznačně přehrával, byl lepším týmem a taky za to měl výhodu prvního vstřeleného gólu. My jsme bohužel v prvním poločase nic nedokázali a díky tomu měl Zavidov ještě další šance, ale v těch nás dokázal Beny velmi dobrými zákroky podržet. Druhý poločas byl podle mě úplně jiný a byli jsme to pravě my, kteří hráli více a taky jsme za to byli odměněni výhrou. Když takto budeme hrát každý zápas jako dnešní druhý poločas, tak si ten první flek můžeme v klidu pohlídat.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Dvořák [-] , M. Havel [-] (68. J. Kraus [-] ) , D. Štiller [-] , A. Sekyra [-] , M. Skoupý [-] , E. Pšenička [-] (75. M. Havel [-] ) , R. Vanický [-] , R. Samson [-] , M. Petrů [-] , J. Hvězda [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - J. Sýkora [-] , M. Peták [-] (49. N. Zoufalý [-] ) , P. Hovorka [-] , T. Volráb [-] , M. Hranai [-] , P. Matějovský [-] , F. Kratochvíl [-] (62. M. Kameník [-] ) , T. Elznic [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-]

ŽK: 35. A. Sekyra - 64. O. Hula , 77. N. Zoufalý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - TÝČE Vladimír, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že domácí využijí pomoci hráčů áčka a budou brát tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích