Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jesenice se vlastními chybami připravila o dobrý výsledek


Branky


27. D. Bechner , 38. D. Kroupa , 61. D. Minařík , 65. D. Bechner , 77. D. Rais , 88. M. Vitner (p.) - 33. J. Kočička , 82. J. Pfejfer
12

Jesenici čekal velmi těžký duel v Traverza aréně. Hosté ale nechtěli jet jen odehrát devadesát minut a zase odjet. Chtěli se porvat o slušný výsledek a pokusit se favorita soutěže zaskočit. To by se ale museli vyvarovat individuálním chybám, které pomohly domácím k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za chyby se platí

Začátek zápasu byl opatrný a obě strany se navzájem pouze oťukávaly. Hředle si úvodní tlak nevytvořily a dávaly tak možnost svému soupeři zapojit se více do hry. První větší šanci měl po dobré práci svých spoluhráčů T. Čuda, ale odkrytou branku netrefil. I na druhé straně nebylo k brance daleko, ale vyražený míč Malinovským do nebezpečného prostoru neuklidil Kapoun. Jesenice cítila šanci a chtěla využít slabšího rozjezdu hředelského celku, který dosud působil dojmem, že to půjde samo. To se ale nestalo.

 

Pomyslnou facku mohli dostat domácí od Jeníčka, ten ale v dobré pozici netrefil branku. Když to hředelští hráči nedokázali sama, přišla výpomoc. Brankář Bajer si ve 27. minutě vybral slabší moment a špatným odkopem dal možnost Bechnerovi. Domácí útočník nezaváhal, neodolatelnou nabídku přijal a zkušeně podél brankáře otevřel skóre utkání - 1:0. Zelenobílí dostali nový impuls a hnali se za dalším gólem.

 

Po centru T. Vitnera hlavičkoval Sláma mimo. Brejk Bechnera s A. Vitnerem dva na jednoho ale také brankou neskončil. Nyní se projevilo fotbalo pravdilo nedáš - dostaneš. Brda byl v souboji se Žihlou o lajny úspěšnější, našel v šestnáctce Kočičku, který se prosadil přes laxně bránícího Slámu a srovnal - 1:1. Hředle jakoby tento gól poznamenal a znovu se vrátily ke své pasivní hře. Znovu přišlo vysvobození a opět si slabší chvilku vybral brankář Bajer. Kroupa nakopl dlouhý míč a jesenický brankář ve snaze míč hodit za břevno poslal kulatý nesmysl za svá záda - 2:1. V další situaci se ale Bajer vyznamenal, když vychytal Bechnera. První poločas ukončilo výrazné varování z kopačky Brdy, který rozezněl břevno za Malinovským.

Gólové hody

Jesenice zareagovala na první poločas několika změnami v sestavě. Tou nejviditelnější bylo stažení Bajera z branky, kterého mezi třemi tyčemi vystřídal Jeníček. Změna kvapná, málo platná. Po hodině hry si našla rohový kop T. Vitnera levačka Minaříka, který pěknou ranou navýšil vedení - 3:1. Dalším hráčem, který se chtěl zapsat na listinu střelců, byl Amauwah. Jeho tvrdý pokus ale Jeníček zneškodnil. Na střelu Bechnera ze strany k bližší tyči byl ale krátký - 4:1.

 

Hředle měly další šance, ale ty Jesenice ustála. V 77. minutě se ale domácím vedení podařilo zvýšit. Po pěkné kombinaci se prosadil čerstvý Rais - 5:1. Hosté už byli zlomeni a pouze vyčkávali konečného hvizdu sudího Lafka, který předvedl velmi jistý výkon. I za tohoto výsledku ale Jesenice nesložila zbraně a zásluhou J. Pfejfera potrestala vlažný přístup hředelské defenzivy - 5:2. V závěru si naběhl na pas Ryšlavého mladík M. Vitner a byl nedovoleně zastaven. Sám se ujal pokutového kopu a nemýlil se - 6:2. Tímto gólem se stal nejmladším střelcem v historii klubu! Zbytek utkání si domácí pohlídali a další změna skóre již nenastala.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Dnes spokojenost spíše jen s výsledkem než s výkonem. V prvním poločase jsme se nemohli dostat vůbec do tempa a naše hra postrádala snad vše, co by měla mít. Díky Bajerovým chybám jsme šli o poločase do kabin s vedením. Druhý poločas byl o trochu lepší a po třetí vstřelené brance bylo rozhodnuto. Ale i přes další vstřelené branky měl výkon k ideálu daleko. Počítají se ale body a za týden nikdo nebude řešit výkon. Pozitivem je po dvou letech návrat na trávníky Ryšlavého a stoupající forma Bechnera, kteří byli společně s Kroupou jediní, kteří snesli trochu přísnější měřítko.

FC Jesenice
Pavel Altman, obránce: Hrajete ve Hředlích a ještě řešíte personální komplikace. Blbá kombinace. Zdravotní stav kádru se podepsal pod první dva góly domácích. V poločase jsme museli nuceně střídat tři hráče. To by ještě nebyl takový problém. Ovšem někdy v 50. minutě jsem se zranil ještě já, ale na střídání už nikdo. To pochopitelně hrálo silným Hředlím do karet.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] (75. D. Rais [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] (54. V. Ryšlavý [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] (79. M. Čuda [-] ) , T. Čuda [-] (46. M. Vitner [-] ) , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] , D. Kroupa [-] , M. Somol [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] (46. M. Pacourek [-] ) - D. Jeníček [-] , D. Kapoun [-] , D. Brda [-] , J. Kočička [-] , K. Pros [-] , P. John [-] , S. Pfejfer [-] (46. P. Kotek [-] ) , J. John [-] (46. J. Pfejfer [-] ) , J. Mutínský [-] , P. Altman [-]

ŽK: 87. J. Mutínský .
Hráči zápasu: D. Bechner , D. Kroupa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lafek David - ŠTEFAN Michal, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Z Traverza arény se body vozí těžko a domácí nenechají nic náhodě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích