Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky v oslabení dotáhly zápas do vítězného konce


Branky


12

Zajímavý zápas se dal očekávat v Roztokách, kam zavítala divizní rezerva Tatranu Rakovník. Hosté byli aktivnější, ale jejich hru ovlivnilo brzké a vynucené střídání Miroslava Hájka. Roztoky získaly vedení, ale i ony musely zápas dohrávat v oslabení bez svého kapitána, který byl vyloučen. Závěrečnou dvacetiminutovku domácí zvládli a mohli se radovat z cenného vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří během celého prvního poločasu drželi více míč a dostávali se do šancí. Velkou nepříjemnosti pro rezervu Tatranu bylo nucené střídání Hájka z důvodu zranění. Do hry tak nastoupil jediný hráč na střídání a B-tým z Rakovníka neměl kde brát čerstvé síly. I přes svou převahu odcházelo béčko Tatranu do kabin s jednogólovým mankem. Odražený míč na hranici šestnáctky se dostal k Texlovi, který ranou do šibenice zaznamenal gól do šatny - 1:0.

Vyloučení kapitána

Tatran na nic nečekal a hnal se za vyrovnáním. To přišlo po pár minutách, když utekl Makram a proti svému bývalému klubu se prosadil - 1:1. Stejný hráč mohl navýšit vedení, ale samostatný nájezd neproměnil. Následně mělo béčko Tatranu možnost navýšit vedení z pokutového kopu, ale Hůla svůj tým podržel! Po hodině hry udeřili domácí. Čumpelík nejprve trefil Dunaje, od toho se ale odrazil míč zpět k roztockému hráči a ten byl na druhý pokus i za přispění teče bránícího hráče úspěšný - 2:1.

 

Netrvalo dlouho a Roztoky své vedení navýšily. O dvě minuty později se trefil poprvé v soutěži Pudil a zdálo se, že je hovoto - 3:1. Tatran ale neřekl poslední slovo a o chvíli později snížil Culacovschi - 3:2. Druhý poločas byl dramatický a aby toho nebylo k vidění málo, domácí kapitán Čermák uviděl červenou kartu. Domácí tak měli před sebou závěrečnou dvacetiminutovku, během které museli ustát závěrečný nápor svého soupeře. To se ale celku od Berounky podařilo a všechny body zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Zdeněk Špimr, obránce: První poločas měli hosté více šancí a byli více na míči. Vedoucí gól se ale povedl vstřelit nám, a tak se šlo do kabin za našeho jednogólového vedení. Hned po přestávce se podařilo hostům vyrovnat a ještě o chvilku později přišla proti nám penalta, kterou ovšem náš gólman chytil. My jsme přidali dva góly a zdálo se, že je rozhodnuto. Bohužel hosté snížili a další pohromou pro nás bylo vyloučení kapitána Čermáka. Pak už to bylo, zda ubráníme tlak hostí, což se povedlo a bereme důležité tři body. Dneska zaslouží absolutní pochvalu celý tým za bojovnost a hlavně náš brankař, protože chytal neskutečně.




Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Pudil [-] (65. J. Kněžík [-] ) , O. Čumpelík [-] , M. Merhaut [-] (89. M. Farkas [-] ) , M. Čermák [-] , J. Texl [-] , M. Kaplan [-] , M. Čermák [-] , V. Krůta [-] , J. Lejbl [-] , Z. Špimr [-]

TJ Tatran Rakovník B
A. Dunaj [-] - A. Emelianov [-] , D. Culacovschi [-] , M. Toráč [-] , L. Hora [-] , F. Vojtek [-] , M. Hájek [-] (17. J. Toráč [-] ) , . Ben [-] , P. Volf [-] , V. Beneš [-] , P. Koucký [-]

ŽK: 49. M. Kaplan , 51. Z. Špimr - 64. . Ben . ČK: 67. M. Čermák .
Hráči zápasu: M. Hůla , J. Texl - A. Emelianov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - PASTOR Jaroslav (N), ŠTĚPNIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k souběhu s A-týmem budou mít hosté problémy se sestavou a domácí budou naplno bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů