5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas v Kněževsi příliš krásy nenabídl, vítězství se ale počítá


Branky


37. M. Kebrle (vl.) , 49. P. Kollár , 63. T. Kejla , 64. R. Čihař , 75. J. Vršecký
12

Městečko ve velmi okleštěné sestavě zajíždělo v jedenácti lidech do Kněževsi. Domácí minulé kolo přišli o první místo, o které chtěli znovu zabojovat. Ohnivec se bránil, vlastním gólem ale posadil soupeře na koně a nakonec schytal až příliš krutou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastný vlastní gól

Před zápasem měl trenér Stanislav Jansa problémy se sestavou, a tak musel povolat i vojáky ze zálohy. Ohnivec trápí marodka, což hrálo domácím do karet. První poločas nabídl větší útočnou snahu domácích, ale hosté se velmi dobře bránili. Kněževes měla problémy se do zkušené a dobře fungující obrany soupeře dostat.

 

Městečko si vytvořilo i ojedinělou šanci, ale střela Bestajovského zpoza vápna šla mimo. Už to vypadalo, že se hosté dočkají odchodu do šaten s čistým kontem, ale nestalo se tak. Ve 37. minutě netrefil ideálně odkop Kebrle a míč skončil za T. Loderem - 1:0. Kněževes si výraznější šance nevytvořila, i tak se ale těšila z poločasového vedení.

Zkušená defenziva pokořena

Druhý poločas byl pro příchozí diváky přeci jen o něco zábavnější. A to hlavně pro ty domácí. Po pár minutách dostal až příliš prostoru po standardní situaci Kollár a z blízkosti uklidil míč do branky - 2:0. Po dvou laciných gólech se hosté připravili o možnost bodovat. Po hodině hry rozhodlo následujících patnáct minut.

 

Velkou výhodou pro domácí byla rychlost, které mohli využívat při přechodové fázi. Po jedné z průnikových přihrávek se trefil Kejla - 3:0. Minutu poté neuhlídala hostující defenziva R. Čihaře a bylo hotovo - 4:0. Kněževeský nátlak zužitkoval jako další Vršecký, který zakončil smrtící čtvrt hodinu - 5:0. Domácí měli další šance, ale T. Loder ukázal, že umí i v brance a další změnu skóre nepřipustil.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Městečko přijelo v improvizované sestavě, my jsme byli celý zápas lepší. V prvním poločase jsme se nedokázali prosadit, soupeř si musel dát vlastní gól. Ve druhé půli nám to tam napadalo během čtvrt hodiny a už se jen dohrávalo.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Máme velkou marodku, do Kněževsi jsme jeli v jedenácti lidech. Zápas moc krásy nenabídl. Bylo jasné, že se budeme spíše bránit a soupeř se do nás bude tlačit, což se potvrdilo. Naše hra vzadu byla dobrá, soupeři jsme toho moc nedovolili. Bohužel po nešťastném odkopu jsme si dali sami vlastní gól. Do druhého poločasu jsme si řekli, že další góly už nedostaneme. Po pár minutách jsme ale nechali volného hráče při standardce a znovu inkasovali. Tyhle dva góly mě velice mrzely, protože byly zbytečné. Poté jsme to otevřeli, dělali chyby vzadu a po průnikových akcí jsme dostali další tři góly, a to ještě další šance náš brankář chytil. Z naší strany to byla v zápase otázka dvou prvních nešťastných gólů.



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , R. Hertl [-] (46. T. Šíma [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] (72. V. Kyncl [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (72. M. Vršecký [-] ) , J. Kříž [-] (55. L. Vondruška [-] ) , T. Kejla [-] (63. P. Čihař [-] ) , J. Kučera [-]

SK Ohnivec Městečko
T. Loder [-] - L. Majba [-] , J. Vician [-] , J. Kučera [-] , J. Makarský [-] , M. Kebrle [-] , J. Loder [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , P. Bestajovský [-] , D. Jun [-]

ŽK: 28. T. Kejla , 28. P. Kollár .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: TÝČE Jiří - ČIHAŘ Pavel (N), MIKSA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k hostující marodce jsou pro domácí tři body povinnost. Budou si chtít spravit chuť po minulém debaklu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích