Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Tatranu doma znovu nadělovalo


Branky


11. J. Beneš , 13. M. Hájek , 19. M. Hájek , 26. J. Beneš , 29. M. Hájek , 39. M. Hájek , 44. . Ben , 56. P. Vecka , 56. M. Hájek , 83. V. Beneš - 50. T. Sejpka
11

Není to poprvé, co se B-tým Tatranu doma předvedl a soupeře doslova rozprášil. Dalším skalpem rakovnické rezervy byly Senomaty, které v utkání poznaly rozdílnou kvalitu soupeře a ze zápasu si odvezly alespoň jeden čestný gól. Na Šamotku se nikomu nebude chtít jezdit, to už je jasné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nelítostná sedmička

Od samého začátku bylo jasné, že Senomaty nečeká jednoduchý duel. Nabitá rezerva dala soupeři v rámci úvodní desetiminutovky čas na rozkoukání a pak už trestala. V 11. minutě se trefil po kombinační akci J. Beneš - 1:0. Po další povedené akci do načaté obrany udeřil Híjek - 2:0. Stejný hráč a obdobná akce o pár minut později a bylo hotovo - 3:0. Senomaty zjevně rezignovaly a do zbytku zápasu se jim příliš nechtělo.

 

A Tatran bušil do Beranů nadále. J. Beneš byl adresátem pěkné kolmice, udělal Hornofovi kličku a přidal svůj druhý gól - 4:0. Neuběhlo ještě ani půl hodiny hry a Hájek se postaral o další hřebík do senomatské rakve - 5:0. Po deseti minutách to byl zas a znovu kapitán domácích, který se trefil zpoza vápna - 6:0. Hosté už se viděli v šatně, kam jim poslal ještě jeden nechtěný dar Makram, který uklidil propadlý centr - 7:0.

Alespoň čestný gól

V kabině bylo slyšet trenéra Kučery, který nebyl pochopitelně s odevzdaným výkonem svých svěřenců spokojen. Jeho hlasitý projev vedl alespoň k čestné brance. Po brejku do otevřené obrany se trefil Sejpka - 7:1. Poté to byli ale domácí, kteří se postarali o vše podstatné. Vecka se opřel krásně do míče a ukázal, že i obránce umí - 8:1. Stejná minuta a další gól. Centr Makrama našel na přední tyči Hájek a trefil se sám popáté - 9:1.

 

Tatran v zápase exceloval a to ještě Hornof několik šancí skvěle zneškodnil. A když nezabránil on, tak mu pomohl tým. Třeba v případě lobu P. Kučery, který z brankové čáry odvracel Žebrakovský. Poslední zápis na domácí straně zapsal v poslední desetiminutovce po rohovém kopu hlavou V. Beneš - 10:1. To bylo tím posledním, co zápas nabídl. Závěrečný hvizd hostující celek jistě ocenil a nezbývá mu nic jiného, než na nepovedené utkání zapomenout a příští kolo svůj výkon napravit.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] (46. A. Dunaj [-] ) - P. Vecka [-] (58. M. Toráč [-] ) , P. Kučera [-] , M. Hájek [-] , A. Emelianov [-] (46. L. Hora [-] ) , J. Beneš [-] (46. J. Šrédl [-] ) , M. Kučera [-] , . Ben [-] , O. Jelínek [-] , V. Beneš [-] , D. Culacovschi [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - T. Pichner [-] (58. J. Tajbl [-] ) , J. Vávra [-] , T. Sejpka [-] , R. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] , R. Trešl [-] , M. Komín [-] , D. Hůla [-] , M. Sailer [-] , L. Mácha [-]

Hráči zápasu: M. Hájek , V. Beneš , . Ben , P. Vecka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - BREJNÍK Aleš, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích