0:5
(0:3)
32. J. Knor
37. M. Petrů
45. M. Petrů
47. L. Řepka (vl.)
89. M. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zavidova smetlo Lišany pěti góly


Branky


32. J. Knor , 37. M. Petrů , 45. M. Petrů , 47. L. Řepka (vl.) , 89. M. Havel
11

Lišany mají početnou marodku a před nimi stál těžký zápas s rezervním týmem Zavidova. Mezi tři tyče hostujícího celku se postavil velezkušený Jaroslav Kukla, kterého nikdo z Lišan nepřekonal. B-tým získal luxusní poločasové vedení, které navýšil a radoval se z poklidné vysoké výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov trestal

Od začátku zápasu bylo mužstvo Zavidova lepším týmem. Hostující rezerva zahrozila hned v úvodu, ale nejdříve zasáhl gólman Řepka a poté ho včasným obranným zákrokem zastoupil Hrbek. Domácí přežili poté závary ve svém vápně a pomalu se dostávali do utkání. Nebezpečný byl aktivní Kováčik, ale Kukla držel čisté konto. Po půl hodině hry padla první branka. Do míče se po nahrávce Sekyry opřel vnějším nártem Knor a nedal Řepkovi šanci - 0:1.

 

Po pěti minutách přidala zavidovská rezerva další branku. Zuda se opřel do míče, který tečoval Petrů za bezmocného Řepku - 0:2.  Početnou lišanskou marodku doplnil Hrbek, kterému se ve sprintu podlomilo koleno a do konce poločasu se už jen pohyboval po hřišti. Domácí tak přišli o oporu v zadních řadách. Zavidov udeřil do poločasu ještě jednou. Dlouhý míč Vanického našel Kadara, který našel před prázdnou branku svého spoluhráče, kterým byl Petrů a ten už měl snadnou pozici - 0:3.

Lišany nenašly odpověď

Lišany vstoupily do druhého poločasu s jasným cílem. Zahrát si fotbal a pokusit se s výsledkem něco udělat. Naopak hosté chtěli své vedení udržet a pro klid na svých kopačkách ještě navýšit. Hra byla vcelku vyrovnaná s náznaky šancí na obou stranách. Po jedné z průnikových nahrávek padla další branka. Snad vyjímečně neporozuměl Lukáš svému bráchovi Zdeňkovi a nevšiml si jeho postavení, z čehož byl kuriózní vlastní gól - 0:4. V samém závěru se hosté prosadili naposledy, Havel na hranici vápna mířil přesně k tyči - 0:5.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas, protože jsme se poprvé za sezónu víceméně nesešli převážně z důvodu vysoké marodky, kdy naše klíčové hráče, Roušavého (nemoc) či Kindla s Mutinským (výrony v kotníku), skolila zdravotní indispozice. I ostatní hráči hráli tak, abychom zápas hlavně odehráli. To samozřejmě nesnižuje výkon Zavidova, který byl lepším týmem než my a vítězství si zasloužili. I když si myslím, že ne asi takovým rozdílem. Již teď se bojím, v jaké sestavě se sejdeme příští zápas, když už dopředu máme hlášeny omluvenky hráčů.

FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý, obránce: Od prvnich minut jsme byli aktivní a dominantní na míči. Z toho plynuly první šance, ze kterých jsme se ale neprosadili. Spousta akcí plynula po levé straně hostí, kde aktivitou hýřil Hvězda se Skoupým. Tato dvojice vyprodukovala několik zajímavých centrů, které však branku nepřinesly. Domácí hrozili hlavně z brejkových situací, kdy nakopávanými míči do prostoru levého křídla hrozili nejvíce. Po jedné takové akci následovala střela nad branku Jardy Kukly. Ten nastoupil po dlouhé odmlce, působil jistě a dodával nám klid, několika dobrými zákroky nás podržel. My jsme tak mohli nadále dobývat branku domácích a přidat další dva góly. Druhá půle začala opět naší aktivitou a vyústila v další branku. Hráli jsme v klidu, vyměňovali si míč a nikam jsme nepospíchali. Domácí se nadále snažili, ale Kuklu nepřekonali. Měli jsme utkání ve svých rukou a v závěru jsme přidali ještě jednu branku.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - R. Žalud [-] , T. Hrbek [-] (46. M. Bagi [-] ) , L. Řepka [-] , P. Ledvinka [-] (76. J. Feher [-] ) - M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , T. Kováčik [-] (80. M. Kinkal [-] ) , M. Šutera [-] , L. Hanzl [-] - J. Haifler [-] -

FC 05 Zavidov B
J. Kukla [-] - D. Štiller [-] (46. E. Pšenička [-] ) , J. Knor [-] (76. R. Štiller [-] ) , A. Sekyra [-] , M. Skoupý [-] , M. Petrů [-] , R. Vanický [-] , V. Kadar [-] , M. Zuda [-] , J. Hvězda [-] , J. Jančařík [-] (42. M. Havel [-] )

Počet diváků: 98. Rozhodčí: SVOBODA David - STROUHAL Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích