6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lídr soutěže dostal v Traverza aréně šest kusů


Branky


2. J. Sláma , 50. D. Bechner , 52. T. Čuda , 63. A. Vitner , 72. D. Brož , 73. D. Bechner
11

Dosud první celek v tabulce zavítal na těžkou prověrku do Hředel. Domácí chtěli napravit zaváhání z Roztok, naopak Kněževes nechtěla čelo soutěže opustit. Šlágr kola řídila trojice velmi zkušených sudí - Franěk, Flimmel a Zeman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Slámy

Ke svému cíli přistoupili lépe domácí, kteří šli do rychlého vedení. Hned ve 2. minutě skóroval hlavou po rohovém kopu Sláma - 1:0. Dále o sobě dal vědět T. Vitner, asistent u prvního gólu, jehož střelu musel vyrážet Lenner. I hosté o sobě dali vědět, ale na centrovaný míč Vrábíka nikdo z jeho spoluhráčů nedosáhl. Další příležitost Kněževsi volala po gólu, ale Malinovský byl proti.

 

Hředle mohly své vedení navýšit a moc nechybělo. Znovu rohový kop, po kterém Slámovu hlavičku vykopával z brankové čáry Vrábík. Hředelský brankář se zaskvěl i podruhé, když nejprve svedl souboj s o hlavu vyšším Plačkem, aby následně zlikvidoval skvělým způsobem dorážku R. Čihaře. Na druhé straně se předvedl Lenner, který musel čelit po nahrávce A. Vitnera samostatnému nájezdu Bechnera. V tomto souboji byl kněževský brankář úspěšnější.

 

Šance střídala šanci a početná fanouškovská základna se těšila z pěkného fotbalu řízeného velezkušenými sudí. V další příležitosti se zjevil Šíma, když přešel přes bránícího hráče a stopku mu vystavil pohotovým zákrokem Malinovský. A když v tutové šanci pálil Bechner nad, rychlonohého Šímu zastavila hředelská defenziva, šlo se do kabiny za neměnného skóre.

Hředle pálily ostrými

Oba celky si daly během první půle laťku velmi vysoko a bylo jen otázkou, zda na pěkné výkony navážou ve zbytku zápasu. O vítězi rozhodla krutá dvouminutovka pro Kněževes. V 50. minutě našel T. Čuda přesně Bechnera a ten se prezentoval pohledným gólem - 2:0. O dvě minuty později si oba aktéři své role vyměnili a v Traverza aréně bylo hned o něco veseleji - 3:0. Kněževes ani tyto dva slepené góly nezastavily a hosté chtěli se zápasem stále něco udělat.

 

Velkou hrozbou byl Šíma, ale proti hředelské defenzivě v čele s výborně chytajícím Malinovským to měl těžší než v jiných zápasech. Neprosadil se v dobré pozici ani Fiška, kterému byla branka malá. Po hodině hry bylo rozhodnuto definitivně. Sláma poslal pěknou uličkou do samostatného nájezdu A. Vitnera, který s přehledem zakončil podél Lennera - 4:0. V 66. minutě přišel na hřiště čerstvý Brož a po šesti minutách se radoval. Dlouhý míč Houdka posunul Bechner na autora páté branky a v Traverza aréně odbíjela všem velmi dobře známá pátá - 5:0.

 

Zápas vysoké úrovně zakončila šestá branka domácích. Z kombinace Adama a Tomáše Vitnera těžil Bechner, který si připsal svou druhou branku - 6:0. V závěru utkání se prezentoval pěkným pasem na Šímu stoper Vrábík, ale čestný gól v podání hostí nepřišel. Kněževes tak utrpěla až příliš vysokou porážku, která ji připravila o první příčku.

 

Galerie od Štefana Ferencze a Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Výsledek vypadá hodně dobře, ale je třeba si uvědomit, že nás ještě za jednogólového vedení podržel Malinovský. Vést v druhé minutě si přeje každý a když se nám povedl i úvod druhého poločasu, bylo jasno. Hráči dnes splnili vše, co jsme si řekli, přistoupili k zápasu tak, jak měli a odměnou jim je takový výsledek, jaký byl. Chybělo dost hráčů, ale všichni co nastoupili, ukázali, že jsou rovnocennou součástí týmu. Vyzdvihnout bych však chtěl dnes jedno jméno - Pavel Houdek. S naprostým přehledem odehraný zápas s výbornou organizací celé obrany.




Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - T. Vitner [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (66. D. Brož [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] (78. L. Koláček [-] ) , T. Čuda [-] (85. P. Hrbek [-] ) , Z. Žihla [-] , P. Houdek [-] , D. Kroupa [-] (85. M. Vitner [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , L. Vondruška [-] (64. R. Hertl [-] ) , J. Vrábík [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , J. Kříž [-] , T. Šíma [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 17. Z. Žihla - 40. P. Kollár .
Hráči zápasu: V. Malinovský , P. Houdek , J. Sláma - T. Šíma .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: FRANĚK Pavel - FLIMMEL Milan, ZEMAN Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích