0:1
(0:0)
62. R. Hertl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roztoky padly, rozhodla Hertlova penalta


Branky


62. R. Hertl (p.)
9

Roztoky chtěly navázat na vítěznou šňůru v domácím zápase s Kněževsí. Hosté se ale minulé kolo doslova namlsali a byli při chuti. Vzájemný duel ale nabídl pouze jedinou branku, která ukončila vítězné tažení domácích a potvrdila vysoké vítězství hostí z minulého týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Vyrovnané utkání se dalo očekávat od souboje domácího TJR proti Kněževsi. První poločas to také potvrdil. Hosté měli více ze hry, ale šanci si pořádně nevypracovali. Domácím se naskytly šance z brejkových situací, ale Lenner si držel čisté konto. Do druhé půle se tak šlo za bezbrankového stavu.

Šíma zařídil, Hertl proměnil

Druhý poločas navázal na ten první. S přibývajícími minutami si Kněževes vytvořil mírný tlak, ze kterého pramenily šance. Po standardní situace se do vzduchu vznesl Růžička, ale mířil pouze do tyče. V další šanci to už vyšlo. Mladík Šíma si to přes půlku hřiště namířil do šestnáctky, kde byl nedovoleně zastaven a sudí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Toho se ujal Hertl a zkušeně proměnil - 0:1.

 

Roztoky tak vsadily vše na jednu kartu a hnaly se za vyrovnáním. Domácí tlak trval, na druhou stranu ale byla v obraně okénka, kterých hosté využívali k brejkům. Kněževes mohla navýšit vedení, ale R. Čihař s Plačkem nebyli úspěšní. Zápas se dostal do nastaveného času, ve kterém mohli domácí srovnat. Zakončení jednoho z domácích hráčů ale zastavilo břevno, a tak všechny body putovaly od Berounky do Kněževsi.

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu



FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, kdy jsme měli trochu více ze hry my. Udělali jsme ale dvě chyby a soupeř měl dva brejky, které neproměnil. My jsme si žádnou šanci nevypracovali. Druhý poločas nabídl stejný obraz hry. Nám se naskytla penalta, kterou jsme proměnili. Domácí to pak otevřeli a vytvořili si tlak. My jsme chodili do brejků, ale nic jsme z nich nevytěžili. Závěr zápasu jsme přežili a řekl bych, že jsme zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Roztoky
M. Hůla [-] - P. Hruška [-] , O. Čumpelík [-] , J. Texl [-] , M. Čermák [-] , M. Farkas [-] (60. D. Vejvoda [-] ) , M. Kaplan [-] , M. Čermák [-] , V. Krůta [-] , J. Lejbl [-] , Š. Masarovič [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - T. Růžička [-] (69. P. Čihař [-] ) , M. Miksa [-] (26. J. Kříž [-] ) , J. Vrábík [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Šíma [-] , J. Kučera [-] , P. Kollár [-] , P. Komžik [-] (26. R. Hertl [-] )

ŽK: 24. P. Kollár .
Hráči zápasu: L. Lenner , T. Šíma .
Místo: Areál u Jezu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Na malém hřišti u Berounky zvítězí domácí, avšak utkání bude vyrovnané, jelikož oba týmy od počátku sezony předvádí kvalitní výkony.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích