4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vítězství Hředel mohlo být daleko vyšší


Branky


38. D. Minařík (p.) , 52. D. Bechner , 58. A. Vitner , 84. P. Sajner
9

Po debaklu v Zavidově chtěli domácí před zraky svých fans naplno bodovat. V cestě stály Senomaty, které nezažívají povedený vstup do soutěže. První poločas nabídl mraky neproměněných šancí na hředelské straně. Beranům se povedl vstup do druhé půle, ale druhý gól zelenobílých utnul veškeré snažení a hosté odjížděli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysvobození z penalty

Hředle vstoupily do zápasu v roli favorita, kterou od úvodní minuty naplňovaly. Hosté museli čelit mnoha šancím domácího celku a dlouho odolávali. Především díky nepřesnému zakončení domácích fotbalistů, kteří díky své nepřesnosti po půl hodině hry vyhlíželi na ukazateli skóre dvě nuly. To změnila 38. minuta. Když to nešlo ze hry, tak přišla hředelským hráčům vhod penalta. Tu si vzal na starost Minařík a zkušeně vymetl levou šibenici - 1:0. Vzhledem k průběhu odcházely Senomaty do kabiny s příznivým výsledkem.

Překvapení se nekonalo

Jednogólové manko není nic, co by se nedalo dohnat. Přesně s tímhle cílem šli hosté do druhého dějství. Svěřenci Jiřího Kučery zabrali a získali převahu. Domácí jakoby se zapomněli v kabině, a tak museli přihlížet zvýšené aktivitě Beranů. Na Malinovského šla ale pouze jedna střela, která síť nerozvlnila. O slovo se přihlásili znovu domácí, kteří se vrátili do zápasu a v 52. minutě se mohli radovat po brance Bechnera - 2:0. Druhý gól přinesl klid na domácí kopačky a ti tak mohli pokračovat ve velmi vydařeném výkonu.

 

Klid hředelskému kouči by přinesla jistě třetí branka, která přišla o chvíli později. Měl ji na starost pohotovým zakončením parťák druhého autora gólu Vitner - 3:0. Senomaty se nedokázaly vrátit do zápasu a s každou přibývající minutou se smiřovaly s další porážkou. Hředle kontrolovaly hru a v závěru zápasu zasadily do unavené defenzivy hostí poslední úder, který zaznamenal střídající Sajner - 4:0. Domácí si tak připsali klidné vítězství, dali zapomenout na nepovedené utkání se zavidovskou rezervou a hosté museli přijmout další porážku.

 

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Dnes se hodnotí úplně jinak než minulý týden. Celý zápas byl o dobývání a na gól se čekalo poměrně dlouho. Nakonec přišel až z penalty, ale do dvacáté minuty mělo být hotovo. Bohužel jsme naše příležitosti nedokázali až do penalty přetavit v uklidňující branky. Druhý poločas začaly Senomaty mnohem aktivněji a byly více na míči, ale druhá branka utnula jejich jakoukoli snahu. Branek jsme mohli dát nakonec více jak čtyři, ale ta koncovka... Jinak vládne spokojenost se všemi, co se do zápasu zapojili. Každý z nich byl tím kolečkem, které v tom týmovém stroji šlapalo jak mělo.

SK Senomaty
Jakub Hornof, brankář: Hředle na nás nastoupily důrazně a byly všude brzo, komplikovaly nám rozehrávku. Do 30. minuty jsme hráli vyrovnaně, ale potom se proti nám kopala penálta, kterou Minařík s přehledem proměnil. Druhý poločas jsme soupeře ze začátku tlačili. Poté jsme ale hru moc otevřeli a toho Hředle využily.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , V. Kafka [-] (78. D. Brož [-] ) , J. Sláma [-] (84. M. Vitner [-] ) , T. Čuda [-] (63. P. Sajner [-] ) , D. Minařík [-] (78. T. Vitner [-] ) , Z. Žihla [-] , M. Somol [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Vávra [-] , D. Moroz [-] , T. Pichner [-] , R. Hůla [-] (83. A. Soldatkin [-] ) , D. Hůla [-] , R. Trešl [-] (62. R. Sergienko [-] ) , J. Kodeš [-] (26. M. Hudák [-] ) , M. Komín [-] , M. Sailer [-] , L. Mácha [-]

ŽK: 8. D. Rais , 66. D. Minařík - 14. D. Moroz , 37. J. Vávra , 57. R. Trešl , 66. M. Hudák .
Hráči zápasu: Z. Žihla , D. Bechner , D. Minařík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - MINAŘÍK Hanuš (N), HUTTR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání věřím více hředelským, kteří musí napravit zaváhání z minulého kola, kdy dostali 5 branek v Zavidově.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích