2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany s Rynholcem předvedly parádní kopanou


Branky


9

Kdo zavítal do Lišan, ten nelitoval. Místní celek nastoupil proti Rynholci a rozhodně se bylo na co dívat. V zápase bylo k vidění spousty šancí, branky na obou stranách a také nesmíme zapomenout na brankáře, kteří se předháněli v dobrých zákrocích. Po základní hrací době neměl zápas vítěze, a tak se šlo do penalt, po kterých plusový bod zůstal doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haužvic hrdinou

První poločas nabídl velké množství šancí, obě branky a neproměněnou penaltu. Pojďme ale postupně. Baník byl týmem, který byl na šance úspešnější, a to především v úvodní dvacetiminutovce. Branky se ale nedočkal, neboť Stránský, Beran a Wittmayer oslavence v brance domácích nepřekonali. Nedáš - dostaneš. Ve 28. minutě se po pár neproměněných příležitostech trefil Roušavý a potrestal tak špatnou koncovku soupeře - 1:0.

 

Baník se ale nepoložil a ve 36. minutě srovnal Matějka - 1:1. A právě Matějka byl tím, kdo byl u dalšího výtazného momentu. Bohužel nebyl v roli střelce branky, ale v roli přestupce, neboť se po jeho ruce zahrávala penalta. Zde ale prodal své zkušenosti a především schopnosti Haužvic, který se nenechal překovat a skvělým zákrokem podržel svůj tým. První poločas tak neměl vítěze.

Druhý poločas bez branek

Prvním poločasem si oba celky daly pomyslnou laťku velmi vysoko. Druhá polovina nabídla opět velké šance, ale brankáři na obou stranách měli svůj den a již se nenechali překonat. Na domácí straně nepřekonalo rynholeckého brankáře útočné duo Haifler - Roušavý, na druhé straně spálili šanci Wittmayer a především Beran. Utkání tak došlo do penaltového rozstřelu, po kterém byli šťastnější domácí.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Myslím, že se odehrál velmi zajímavý zápas stylem nahoru dolů. My i Rynholec jsme si dokázali vytvořit obrovské šance na gól, ale ani jednomu nebylo přáno. Ať už z nemohoucnosti útočníka, různými tečemi či dobrými zákroky brankářů. Penalty jsou loterie, kde jsme opět vyhráli bonusový bod.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: Utkání se spousty šancí na obou stranách se muselo fanouškům líbit. V prvním poločase jich náš tým měl o něco více, a to především v prvních dvaceti minutách, kdy jsme neproměnili tři stoprocentní. V závěru první půle nás pak podržel Huzi chycenou penaltou. Po přestávce se hra přelévala ze strany na stranu. Nakonec ani jeden tým své šance neproměnil, především ta naše deset minut před koncem byla milionprocentní. V rozstřelu jsme jednou neproměnili, a tak bod navíc mají domácí.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Feher [-] , L. Řepka [-] , T. Hrbek [-] , P. Ledvinka [-] - L. Hanzl [-] , R. Žalud [-] (52. T. Kováčik [-] ) , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (80. J. Hildebrand [-] ) - J. Haifler [-] , D. Roušavý [-] -

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pelc [-] , T. Perlík [-] , D. Rajgl [-] , M. Wittmayer [-] , T. Stránský [-] (34. D. Jirava [-] ) , T. Měsíček [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] (80. P. Fonod [-] ) , D. Mrázek [-] , M. Beran [-]

ŽK: 33. L. Hanzl - 66. T. Měsíček , 79. I. Haužvic .
Hráči zápasu: Z. Řepka - I. Haužvic , T. Perlík .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Hamouz Jakub - FEJFAR Jakub, BOHATÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí minulé kolo vyloupili Městečko. Rynholec porazil na svém hřišti Tatran 3:0. V tomto utkání však věřím, že rynholeckým nebude sedět hřiště domácích, jelikož jsou zvyklí na svoji specifickou UMT a proto v Lišanech prohrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů