3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty porazily sousední Městečko a jsou nadále stoprocentní!


Branky


9

Městečko se minulý týden potýkalo s úzkým kádrem a v derby s Pustověty tomu nebylo jinak. Domácí jsou po dvou kolech stoprocentní a přidat třetí vítězství v řadě, navíc proti vedlejší vesnici, bylo obrovským lákadlem. Domácí Sokol to ale dokázal a řekl si o dosavadní první příčku v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Slepený kádr Ohnivce nečekalo na hřišti sousedních Pustovět nic lehkého. V základní sestavě chyběl Zelenka, Tvrz nebo Urban. Na druhé straně museli domácí řešit problém mezi třemi tyčemi, za Beneše musel naskočit Šimon. Pustověty musely během první půle čelit několika šancím soupeře. Hned na začátku utkání byl v dobré pozici Prokop, ale jeho střela byla zblokována. Dvakrát mířil nepřesně Šnídl a vůbec v největší příležitosti byl Majba, ale naservírovaný míč před odkrytou branku minul. A tak udeřilo na druhé straně. Po půl hodině hry povedenou akci zakončil technickou střelou J. Hula - 1:0. Exrakovnický fotbalista byl jediným v domácím dresu, kdo svou šanci zužitkoval a kdo zařídil poločasové vedení.

Městečku došla šťáva

Druhý poločas nabídl trochu jiný scénář. Na Městečku bylo každou přibývající minutou znát, že to zkrátka není ono a docházely síly. Pustověty měly převahu, ale své šance neproměňovaly. Samostatný nájezd Elznice zneškodnil výborně Abrahám. Úzký kádr Ohnivce se držel co to šlo, ale v 70. minutě přišla chyba v rozehrávce, špatnou malou domů vystihl Peták a bylo po zápase - 2:0. Čisté konto držel stále jinak hráč Šimon, který musel zneškodnit skvělým zákrokem šanci Ryby.

 

V závěru zápasu byly pomyslné zadní vrátka soupeře nalomeny a třetím gólem do Abrahámovy sítě uzavřel zápas po brejku střídající V. Bičovský - 3:0. V posledních minutách mohli příchozí diváci vidět střídání v domácím dresu, kdy Hranaie nahradil bývalý hráč Městečka Hajný. Ten se dostal k jednomu zakončení, ale jeho volej mířil hodně mimo. Místní výčepní svým bývalým spoluhráčům branku nevsítil, a tak si mohli všichni po zápase podat ruce a nechat si od něj načepovat výborné rakovnické pivo. Rakovnické okresní derby tak ovládly Pustověty.



Ohlasy k zápasu



SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: My jsme to znovu lepili, jak se jen dalo. Na začátku jsme drželi se soupeřem krok a během první půle jsme měli i více šancí, ale nedali jsme. Poté jsme jednou propadli a do vedení šel soupeř. Ve druhém poločase se projevil úzký kádr a odpadli jsme fyzicky. V závěru už to bylo otevřené.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Šimon [-] , T. Elznic [-] , T. Volráb [-] , M. Peták [-] (76. M. Kameník [-] ) , P. Matějovský [-] , N. Zoufalý [-] (61. V. Bičovský [-] ) , F. Kratochvíl [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-] (87. M. Hajný [-] ) , P. Hovorka [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Kebrle [-] (25. J. Makarský [-] ) , L. Majba [-] , J. Křikava [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , J. Ryba [-] , V. Prokop [-] , J. Loder [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

ŽK: 54. F. Kratochvíl , 64. O. Hula - 72. T. Heger .
Hráči zápasu: P. Matějovský , O. Hula - V. Prokop .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TÝČE Jiří - SABO Dušan (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou zatím stoprocentní. Hráči Městečka v obou odehraných kolech inkasovali dohromady 9 branek, proto věřím, že v tomto derby zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích