3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rynholec přemožitelem tatranského béčka


Branky


11

Fotbalisté Baníku chtěli dát zapomenout na nevydařený zápas v Jesenici a doma získat body s rezervním týmem Tatranu. Hosté po úvodním kole budili respekt a tak bylo jen otázkou, jak zápas na umělé trávě dopadne. Béčko divizního celku ale přijelo v okleštěné sestavě a odjíždělo bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran nenašel odpověď

Zajímavý zápas, řekl by si fotbalový fanoušek před zápasem. Tatran zavítal na umělou trávou ve velmi okleštěné sestavě, v základní sestavě se objevil i trenér rezervy Václav Eck. Utkání nastartovala v 10. minutě branka domácího Matějky, který se trefil hlavou po autovém vhazování Berana - 1:0. Tatran měl šance na vyrovnání, ale dvě velké příležitosti zahodil. Hájek vystihl rozehrávku domácích a šel sám na Haužvice. Domácí velezkušený brankář ale svůj tým podržel.

 

Po pár minutách to byl znovu kapitán hostí, tentokrát hlavou po rohovém kopu. Zakončení ale postrádalo razanci. Na druhé straně bylo dusno před Dunajem po rohovém kopu, kdy musel z brankové čáry odkopávat J. Toráč. Rynholečtí ve zbylém čase změnu skóre nepřipustili, další branku nepřidali a do kabin šli s hubeným vedením. Tatranu ve hře chyběla větší myšlenka, individuální snaha Emelianova nikam nevedla a mladý B-tým se tak trochu hledal.

Rohové kopy rozhodly

Do druhé půle byl zápas stále otevřený, dohnat jednogólové manko není nic nereálného. Na noze měl gól Hájek, ale sám před Haužvicem znovu neskóroval. Domácí o své vedení nepřišli, a tak jej v 60. minutě po rohovém kopu navýšili, kdy se trefil Stránský - 2:0. Čas hrál proti hostující rezervě, ale ta se k výraznější šanci ne a ne propracovat. V 79. minutě zahrozil zprava Emelianov, jehož pokus rynholecký brankář vyrazil. Míč se dostal k Hájkovi, ale domácí tvrz mu zakončení nedovolila.

 

Rynholecká defenziva pod vedením skvěle hrajícího Kedroně odolávala a Tatranu gól nedopřála. V poslední desetiminutovce si Rynholec znovu pomohl rohovým kopem a Rajgl byl tím, kdo ze standardní situace navýšil vedení - 3:0. V posledních minutách napřáhl zpoza vápna k pěkné střele Kučera, ale Haužvic byl na místě. Domácí si v zápase nic nekomplikovali a byť se ve druhé půli hra Tatranu zlepšila, Rynholec si vítězství zkušeně pohlídal.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
David Mrázek, záložník: K zápasu jsme přistoupili daleko lépe než minulý týden v Jesenici. V prvním poločase nás povzbudila rychlá branka Matějky. Poté jsme přežili dvě velké šance hostí. Ve druhé půli jsme už Tatran do ničeho prakticky nepustili a naopak přidali dvě branky po rohových kopech. Myslím, že naše výhra je zasloužená, především za bojovnost a přístup.




Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - J. Pelc [-] , T. Perlík [-] , D. Rajgl [-] , L. Skalák [-] , T. Stránský [-] , T. Měsíček [-] , M. Kedroň [-] , J. Matějka [-] , D. Mrázek [-] , M. Beran [-]

TJ Tatran Rakovník B
A. Dunaj [-] - O. Jelínek [-] , M. Hájek [-] , L. Hora [-] , A. Emelianov [-] , M. Kučera [-] , J. Toráč [-] , P. Volf [-] , M. Toráč [-] , V. Eck [-] (42. J. Monhart [-] ) , P. Koucký [-]

ŽK: 56. D. Rajgl - 72. M. Kučera .
Hráči zápasu: I. Haužvic , M. Kedroň .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - CHRAPO Michal, VÁGNER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Domácím se nepovedl vstup do soutěže, naopak hostům ano. I na umělém trávníku věřím Tatranu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích