5:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silné béčko Zavidova smetlo Hředle


Branky


2. A. Sekyra , 8. T. Korčák , 11. A. Sekyra (p.) , 86. T. Korčák , 90. M. Petrů - 40. D. Kroupa
11

Zavidovská rezerva přivítala na svém hřišti favorita soutěže ze Hředel. Domácí na nic nečekali, na svého soupeře vlétli a hned na začátku se mohli těšit z třígólového náskoku. Hosté našli odpověď, ale B-tým Zavidova fungoval po všech stránkách na výbornou a v závěru utvrdil dalšími góly zcela zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Miroslav Skoupý, obránce: Během jedenácti minut jsme dali tři góly po chybách hostí, akce jsme kvalitně zakončovali. Měli jsme i další příležitosti, ale neproměnili jsme. Hředle se po půl hodině hry probraly a začaly hrát, přišlo snížení. Druhý poločas nabídl bohužel naše dvě nucené střídání ze zdravotních důvodů. Hosté tlačili, měli dobrou příležitost, dvakrát trefili tyč. V závěru jsme měli dva brejky a oba jsme proměnili. Konec byl trochu vyhrocený, hrálo se z obou stran naplno. Předvedli jsme dobře takticky a týmově zvládnutý zápas. Dřelo se od začátku do konce a díky tomu se eliminovaly hrozby soupeře již v zárodku.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Tvrdě udělená lekce, která doufám některé probudí! Deset minut stačilo k tomu, aby nás Zavidov zcela rozmetal. Že jsme měli opticky míč na kopačkách je k ničemu, když jsme se za první půli takřka nedostali k ničemu a naopak mohli ještě několikrát inkasovat. Do hry nás mohl vrátit gól Kroupy z konce poločasu a kdo ví, kdybychom v úvodní čtvrthodině druhého poločasu snížili. Šance na to byly - dvě břevna, tutovka Davida Minaříka, vykopnutí míče z brankové čáry. Ale to jsou jen kdyby. My si dnes bodovat nezasloužili a s takovým přístupem v utkání či během týdne, bude takových zápasů přibývat. Nezbývá tedy nic jiného, než si vše vyříkat a začít s trošku jiným přístupem.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - A. Sekyra [-] , R. Samson [-] (48. M. Zuda [-] ) , M. Petrů [-] , J. Jančařík [-] , T. Korčák [-] , M. Havel [-] , M. Skoupý [-] , E. Pšenička [-] (55. J. Kraus [-] ) , M. Havel [-] (58. A. Kraus [-] ) , J. Hvězda [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Brož [-] (46. D. Rais [-] ) , T. Vitner [-] (78. M. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (78. D. Minařík [-] ) , D. Minařík [-] , Z. Žihla [-] , D. Kroupa [-] (46. T. Bureš [-] )

ŽK: 51. J. Hvězda , 58. M. Havel , 63. J. Jančařík - 33. D. Brož , 34. D. Bechner .
Hráči zápasu: A. Sekyra .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Jedni z favoritů soutěže, Hředle, si dojedou pro výhru do Zavidova, kde vyhrají minimálně o tři góly.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů