Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slepený tým Městečka nestačil na Lišany


9

Trenér Stanislav Jansa neměl před zápasem klidné spaní. Absence Ohnivců byla natolik vážná, že se málem nehrálo. Domácí se ale semkli a do svých řad povolali hned několik zkušených hráčů, kteří ale mají nejlepší fotbalová léta za sebou. V prvním poločase nedali svému soupeři nic zadarmo, druhá polovina ale patřila zelenobílým, kteří si připsali pohodlné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haifler exceloval

Od začátku zápasu hráli lépe domácí, kteří byli ve velmi slepené sestavě. I zkušení fotbalisté ale ukázali, že fotbal hrát umí a paradoxně to byli právě oni, kdo byl na hřišti nebezpečnější. Hosté se přizpůsobili hře domácích a dělali mnoho chyb v rozehrávce. Ohnivci z toho mohli těžit. Do nebezpečných situací dostával Šnídl a Prokop, ale neproměnili. Po půl hodině hry se míče zhostil Haifler, protáhl se okolo tří hráčů po autové čáře a předložil před bránu míč Medřickému, který tuto nabídku nemohl odmítnout - 0:1.

 

Během několika minut se situace opakovala  a byl to opět Haifler, který svou postavou a držením míče dělal domácím problémy. Znovu se protáhl okolo svého bránícího hráče a křižnou nahrávkou na zadní tyč našel Roušavého, který v dobré pozici nezaváhal - 0:2. Po zbytek poločasu hosté drželi míč a chtěli poločas uhrát bez inkasované branky, což se nakonec podařilo. Ohnivci tak mohli litovat neproměněných branek a museli se smířit s dvougólovým mankem.

Čestný gól Zelenky

Hra domácích se do druhé půle zvedla, když přišel na hřiště Zelenka. Stále to ale byly Lišany, které si vytvářely šance. Roušavý hned dvakrát mohl zápas pro hosty uklidnit, ale nestalo se tak. A tak si vzal slovo Haifler, který se prosadil od lajny, sekl si míč na pravou stranu a propálil Abraháma - 0:3. Na druhé straně ohrozili branku domácí, ale Řepku nepřekonali. Čas plynul a Městečko se dosud dostávalo k zakončení jen zřídka. V 79. minutě ale po rohovém kopu Šnídla skončil míč u Zelenky a střídající hráč pokazil Řepkovi čisté konto - 1:3.

 

Lišany ale neponechaly nic náhodě a drama nepřipustily. Znovu to byl Roušavý, ale Abrahám se znovu překonat nenechal. Ani hlavička Hanzla domácího brankáře nepřekonala. Pár minut před koncem se přeci jen Roušavý dočkal další branky. Haifler našel lišanského kolegu z útoku na úrovni malého vápna a ten mohl stanovit konečné skóre utkání - 1:4.

 



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Věděli jsme, že Městečko nebude v nejsilnějším složení a i jsme se báli, že se zápas neodehraje, protože v této době chceme hrát všechno, dokud to jenom jde. Domácí se sešli, ač se staršími fotbalisty, kteří ale umí míč ovládat a první poločas hráli lépe než my. Naštěstí dnes byl Haifler k nezastavení a hlavně díky jeho individuálním akcím jsme dokázali soupeře obrat o body. Každopádně děkujeme týmu Městečka za to, že tým poskládalo a mohli jsme odehrát plnohodnotný zápas.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Tvrz [-] , T. Loder [-] , J. Křikava [-] , P. Šnídl [-] , J. Ryba [-] , J. Makarský [-] (46. V. Zelenka [-] ) , M. Kebrle [-] , V. Prokop [-] , J. Loder [-] , J. Hadrava [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Feher [-] , L. Řepka [-] , T. Hrbek [-] , J. Hildebrand [-] (67. P. Ledvinka [-] ) - L. Hanzl [-] (76. T. Kováčik [-] ) , R. Žalud [-] (67. M. Šutera [-] ) , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] - D. Roušavý [-] , J. Haifler [-]

ŽK: 64. M. Tvrz , 77. J. Křikava - 25. J. Haifler .
Hráči zápasu: P. Šnídl , V. Zelenka - J. Haifler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - GEBHART Aleš (N), KINKAL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: remíza

Tady bude remíza. Městečko doma zahrát umí. I když mu nevyšlo první utkání, tak ze zápasu s Lišany bude brát alespoň bod. Hosté sehráli kvalitní zápas s Řevničovem.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích