J. Kodeš 59. (p.)
L. Mácha 90. (p.)
2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty padly doma, nad jejich síly byly Roztoky


Branky


59. J. Kodeš (p.) , 90. L. Mácha (p.) - 62. M. Čermák , 68. Š. Masarovič , 81. J. Číhař
9

Druhý domácí zápas v řadě měly před sebou Senomaty. V cestě jim stály Roztoky. Hosté se po domácí výhře nad Kněževsí chtěli porvat o další vítězství, Berani naopak měli za cíl naplno bodovat, což se jim v úvodním kole nepodařilo. A nepodařilo se jim to ani tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Vstup do zápasu měli lepší domácí, kteří na svého soupeře nastoupili a drželi míč na svých kopačkách. Roztoky tlaku domácích odolávaly a jedinou šanci přečkaly. D. Hůla se opřel do míče za šestnáctkou a rozezněl svému jmenovci v brance zelenočerných břevno. Tento moment byl tím nejvýraznějším v prvním poločase, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

K vidění hned tři penalty

Druhý poločas nabídl vyrovnanější podívanou. Hned po pár minutách trefil Merhaut centrovaným míčem ruku Máchy a sudí Beneš k překvapení některých přítomných ukázal na penaltu. Míč si postavil kapitán Hruška, ale Kučaba podržel svůj tým a nepříliš povedenou penaltu zneškodnil! Pokutový kop se konal i na druhé straně. Polcar vtrhl do šestnáctky a byl nedovoleně zastaven Merhautem. Míč si na značku postavil Kodeš a nemýlil se - 1:0. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Čermák natáhl zpoza vápna a nádhernou střelou k tyči rozvlnil domácí síť - 1:1.

 

Senomaty inkasovaná branka poznamenala a v 68. minutě přišla další. Přízemní centr do vápna ze standardky si našel Hruška, jehož ránu vyrazil Kučaba. Míč se ke štěstí hostí odrazil na kopačku Masaroviče a Roztoky šly do vedení - 1:2. V 75. minutě odešel ze hřiště Pudil, kterého nahradil Číhař. A byl to právě zkušený útočník hostí, který po pár minutách pobytu na hřišti obral o míč chybujícího obránce a lobem překonal Kučaba - 1:3. Senomaty se vzchopily a nastal čas na závěrečný tlak. Blízko k vyrovnání byl Polcar, ale jeho nádherná střela zpoza šestnáctky orazítkovala za příspění stejně pěkného zákroku M. Hůly pouze tyč.

 

Domácí to stále nevzdávali, ale čas jim nepřál. V samém závěru došlo ze strany brankáře M. Hůly k nedovolenému zákroku na Komína, kterého chtěl odstrčit, ale místo do ramen se ruce hostujícího brankáře svezli do oblasti hlavy. Výsledkem tohoto byla strkanice mezi oběma aktéry, kteří inkasovali po žluté kartě. Jelikož se jednalo ale o druhou žlutou v případě Komína, tak následovala červená. Senomaty měly kromě absence jednoho hráče k dispozici pokutový kop, který si vzal na sebe Mácha. Senomatský kapitán zachoval chladnou hlavu a snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. Ta přišla ale příliš pozdě, zápas nic dalšího nenabídl a z vítězství se mohly radovat Roztoky.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar, záložník: Začali jsme dobře, drželi jsme míč, kombinovali jsme, ale Roztoky se postupně dostávaly do hry. V prvním poločase jsme trefili po pěkné střele brankovou konstrukci, gólu se diváci nedočkali. Ve druhém poločase se proti nám kopala penalta, ale Kučaba nás podržel. Na druhé straně jsme se dočkali penalty my, po které jsme šli do vedení. Místo toho, abychom vedení potvrdili, tak jsme vypadli z role favorita a do hry pustily Roztoky, které vyrovnaly krásným gólem. Poté jsme inkasovali znovu. Propadlý míč ze standardní situace a následně individuální chyba nás stála dvougólové manko. V závěru jsme měli tlak, kopali jsme po ataku roztockého brankáře penaltu a zároveň šli do deseti. Z penalty jsme sice snížili, ale více jsme bohužel nestihli.

TJ Roztoky
Matěj Pudil, útočník: Soupeř na nás už od začátku nastoupil a k ničemu velkému nás nepustil. Museli jsme těžit z brejkových akcí. Soupeř po střele z dálky orazítkoval tyč, více první poločas nenabídl, a tak se šlo do kabin za nerozhodneho stavu. Druhá půle už byla vyrovnanější. Domácí byli více na míči, ale my ukázali sílu brejkových šancí. Kopali jsme penaltu, kterou nám bohužel brankář soupeře chytl. Na druhé straně byl soupeř z penalty úspěšný. Po pěkné střele jsme vyrovnali a po odraženém míči ze standardní situace jsme šli do vedení. Na hřiště poté přišel Číhař, který po pár minutách pobytu vstřelil gól a vedli jsme o dvě branky. V závěru zápasu kopal soupeř ještě penaltu. Tu proměnil, ale nic víc se v zápase už nestalo a my si mohli připsat druhou výhru.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Vávra [-] , A. Polcar [-] (77. M. Špidra [-] ) , T. Pichner [-] (77. M. Sailer [-] ) , R. Hůla [-] (76. M. Hudák [-] ) , D. Hůla [-] , R. Trešl [-] , J. Kodeš [-] , M. Komín [-] , T. Sejpka [-] (70. D. Moroz [-] ) , L. Mácha [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Lejbl [-] , J. Kněžík [-] (86. A. Ejem [-] ) , O. Čumpelík [-] (84. J. Jirásek [-] ) , Š. Masarovič [-] , M. Čermák [-] , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , M. Kaplan [-] , M. Merhaut [-] , M. Pudil [-] (75. J. Číhař [-] )

ŽK: 46. R. Trešl , 67. M. Komín - 36. M. Merhaut , 90. M. Hůla . ČK: 90. M. Komín .
Hráči zápasu: M. Čermák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BOHATÝ Petr, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase očekávám těsnou výhru domácích Senomat. Ty zažily dobrou přípravu, ve které se jim dařilo herně i výsledkově.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích