2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice zaskočila Lužnou a zvítězila


Branky


9

Po vítězství s Rynholcem okusila Jesenice také venkovní prostředí. V cestě ji stála Lužná, která chtěla urvat své první letošní body. První poločas byl bez branek, těch se diváci dočkali až ve druhé polovině. Jesenice si dokázala vytvořit náskok, který už Lužná nedokázala dotáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Jestliže v Řevničově čekali diváci na první branku doslova pár vteřin, v Kněževsi tomu mohlo být o minutu déle, tak v Lužné se příchozí fans nedočkali celý první poločas. Lužná zahrozila dvěma samostatnými úniky Vejvody, ale Bajer se překonat nenechal. Jesenice jakoby si gólové příležitosti nechávala až na druhou polovinu utkání. Do kabin se tedy šlo bez branek za mírné převahy domácího celku.

 

Lužná manko nedohnala

Do zbylé části zápasu vstoupili lépe hosté. V 50. minutě měli k dispozici rohový kop. Po hlavičkovém souboji se míč odrazil do malého vápna k přední tyči, kde stál Altman a zametl ho do sítě - 0:1. Po hodině hry se defenziva domácích dopustila další chyby. Kotek presinkem vybojoval míč a obloučkem překonal Pokorného - 0:2. Luženská pasivita v zadních řadách nebrala konce. V 68. minutě obdržel míč z pravé strany Pacourek a v lehké pozici nezaváhal - 0:3.

 

Až třetí branka dala najevo luženským hráčům, že je nejvyšší čas s výsledkem něco udělat. Po pěti minutách zatáhl míč k lajně Vejvoda, naservíroval jej do vápna, kde stál na správném místě mladík Svoboda a připsal si premiérovou branku za A-tým - 1:3. Lužná získala chuť a na hřišti to bylo vidět. Jesenici jakoby docházela šťáva a vyhlížela závěrečný hvizd sudího Svobody. Domácí se postarali o drama v samém závěru, kdy utekl Vejvoda a snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. Snový obrat se ale nekonal, a tak vítězství putovalo do Jesenice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Náš výkon byl povětšinu zápasu špatný. Po přestávce jsme třikrát po hrubých chybách inkasovali. Až posledních deset minut jsme začali trochu hrát, ale skóre už se nám vyrovnat nepodařilo. Musim pochválit šestnáctiletého dorostence Víta Svobodu, který přišel v 60. minutě na hřiště a odvedl velmi solidní výkon, který korunoval svým premiérovým gólem za A-tým.

FC Jesenice
Pavel Altman, obránce: Výhra v prvním kole nám jistě posílila sebevědomí. Neříkám, že bychom Lužnou přehrávali, to určitě ne. Ale když si věříme, tak se dostaví i trocha toho štěstí v klíčových momentech. Těmi bych viděl dva samostatné úniky Vejvody, které pro nás vyřešil Bajer. Zajímavé je, že jsme opět rozhodli třemi góly ve druhé půli. Kontaktní góly nás v závěru dostaly pod tlak, ale Sparta už neměla dostatek času na srovnání. Po dlouhé době vezeme z Lužné tři body.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
M. Pokorný [-] - M. Koloc [-] , P. Staněk [-] - R. Grill [-] , R. Šnajdr [-] , F. Hornof [-] (89. J. Hanko [-] ) - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] - P. Kopřiva [-] (60. V. Svoboda [-] ) , J. Špička [-] , P. Mezei [-] (20. P. Bičík [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - J. Rampas [-] , M. Pacourek [-] , P. Kotek [-] (90. R. Kalaj [-] ) , D. Brda [-] , D. Casas [-] , J. John [-] , P. John [-] , J. Mutínský [-] , J. Kočička [-] , P. Altman [-] (83. J. Pfejfer [-] )

ŽK: 71. R. Grill - 25. D. Brda , 73. L. Bajer , 74. D. Casas .
Hráči zápasu: J. Vejvoda - P. Kotek , J. Mutínský .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: SVOBODA David - TÝČE Jiří, DOHNAL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: remíza

V prvním kole oba sehrály výborné zápasy a podle mého názoru se bude jednat o vyrovnaný zápas se spousty gólů.

Tip na přesný výsledek: 3-3

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích