Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty získaly cenný skalp Řevničova


Branky


9

Sparta na svém hřišti přivítala hosty z Pustovět. Domácí po remíze z Lišan chtěli naplno bodovat, to samé ale chtěli hosté, kteří by navázali na domácí výhru z Olešnou. Tento cíl si splnil Sokol, který překvapil a z Řevničova si veze cenné a vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha pro domácí

Kdo přišel na zápas pozdě, ten litoval. Sotva utkání začalo a už se měnilo skóre. Dlouhý míč za domácí obranu si našel Peták a otevřel skóre - 0:1. Studená sprcha pro domácí, kteří se museli rychle oklepat. Míč sice Řevničov držel, ale skóre se neměnilo. Změnu stavu měli na starost opět hosté. Další míč za domácí defenzivu a tentokrát to byl Hranai, který udeřil - 0:2. Sparta držela míč, kombinovala, ale produktivita byla na straně Sokola. Další šanci hostí měl osamocený Zoufalý nebo hlavičkou Hranai, ale Peterka byl proti další brance.

 

I domácí se dočkali. Ve 25. minutě se dostal k centru Murčo, našel Trejbala a ten hlavičkou snížil - 1:2. Už to vypadalo s Řevničovem nadějně, domácím stále zbývalo spousty času. Ve 38. minutě přišel na plac Beneš, čímž se řevničovský střed zálohy dočkal ještě větší kvality. Ta v prvním poločase k vyrovnání ale nevedla, naopak domácí stihli ještě jednou inkasovat, když se do kabiny trefil svým druhým příspěvkem Hranai - 1:3.

Řevničov nenašel odpověď

S jasným cílem šly oba celky do druhé poloviny. Domácí chtěli zápas otočit, neboť cítili, že držení míče je na jejich straně a šance na zvrat v utkání stále žije. Hosté naopak vsadili na defenzivnější pojetí hry a chtěli si cenné vítězství udržet. Řevničov začal aktivně, byla vidět snaha o vyrovnání, ale pustovětská defenziva odolávala. S postupem času se tlak domácích zvyšoval, ale ukazatel skóre se nezměnil. Už to vypadalo, že druhý poločas branku nenabídne, ale opak byl pravdou. V samotném závěru zápasu se prosadil střídající Kameník, který podtrhl řevničovskou beznaděj a ještě zvýraznil produktivitu Sokola - 1:4.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Dostali jsme rychlý gól po nákopu. Držlei jsme míč, nahrávali si na metr, ale soupeř hrál jednoduše na dlouhé míče a to se mu vyplatilo. Především Peták nám dělal problémy. Když se nám podařilo snížit, tak jsme dostali hloupý gól do kabin. Ke konci utkání jsme soupeře tlačili, ale k ničemu to bohužel nevedlo.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, předstoper: Ráz zápasu udávaly zejména dva rychlé góly do sítě domácích, které nám daly klid na kopačky a naopak soupeře nutily k tomu tvořit hru a také riskovat. Věděli jsme, že má Řevničov kvalitu ve středu hřiště v podobě Trejbala a Beneše, ale až na jednu příležitost, z které Trejbal dokázal snížit, jsme je především díky Oldřichu a Jakubu Hulovi dokázali eliminovat. Vybudovali jsme si i další šance, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Další gól jsme přidali až koncem poločasu. Ve druhé půli jsme hráli hlavně defenzivně a šancí jsme jako v prvním poločase neměli.



Sestavy


SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - M. Tóth [-] , J. Urbanovič [-] (65. T. Bohatý [-] ) , L. Přibyl [-] (46. V. Kapr [-] ) - L. Skoupý [-] , F. Skoupý [-] , A. Trejbal [-] , J. Murčo [-] - L. Petráček [-] (38. M. Beneš [-] ) , J. Fujera [-] (65. P. Kohout [-] ) , J. Husák [-] -

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Volráb [-] , M. Peták [-] , P. Matějovský [-] , N. Zoufalý [-] (70. M. Kameník [-] ) , F. Kratochvíl [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , M. Hranai [-] (84. M. Šimon [-] ) , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-]

ŽK: 60. O. Hula , 83. M. Peták .
Hráči zápasu: J. Hula , M. Peták .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brožek Tomáš - PICHRT Jiří (N), HAJNÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Řevničovu se konečně prolomí střelecká smůla a potvrdí výhodu domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích